• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği

esraab23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
34
-9
36
26
Merhabalar 9 aylık evliyim her ay düzenli adet oluyordum fakat kasım ayında adet olmadım sonra Aralık ayında gününde geldi ocak ayında yine adet olmadım şubattayız ve 2 ay olucak nerdeyse. Bekarkende yılda 1 kez mevsim değişikliğinde olurdu böyle ama sonradan hiç bi sıkıntı olmazdı
evlenince böyle düzeni değişen arkadaşlar var mı?

Hiç normal bir şey değil bir an önce doktora görünün. 💐

Merhabalar 9 aylık evliyim her ay düzenli adet oluyordum fakat kasım ayında adet olmadım sonra Aralık ayında gününde geldi ocak ayında yine adet olmadım şubattayız ve 2 ay olucak nerdeyse. Bekarkende yılda 1 kez mevsim değişikliğinde olurdu böyle ama sonradan hiç bi sıkıntı olmazdı
Bu konuda buradan ne destekte sana yardimci olamayiz bence herkesin döngüsü kendine has. Ertelemeden doktora gorun belki bmbu duruma sebep olan bisey vardir

Canım bende yeni evliyken aynı durumu yaşamıştım ,iyi bir doktora görün

ya bende yeni evliyim aynı soruyu bende sordum burda :) aralık ayında 3 gün gecikti kasık ağrım çoktu sanki adet olcam ama olamıyo gibiydim normalde ağrım olmaz adet olurken. sonra oldum ama adet bittikten 2 gün sonra yine kan geldi geçen ayda günümde oldum ama yine bittikten bi gün sonra kan geldi bu ayda 3 gün oldu daha adet olmadım kistten şüpheleniyorum pazartesi doktor randevum var bence sende bi görün geç olmadan

Back