Adet düzensizliği

Yasmnnal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
27
2
26
ben evleneli 5 ay oldu adetim düzensiz iki ayda bir oluyorum bebek istiyorum korunmama rağmen henüz hamile kalamadım adet düzensizliğiyle alakalımı lütfen yardımcı olur musunuz

ben evleneli 5 ay oldu adetim düzensiz iki ayda bir oluyorum bebek istiyorum korunmama rağmen henüz hamile kalamadım adet düzensizliğiyle alakalımı lütfen yardımcı olur musunuz
Reglin en yoğun olduğu gün gidip hormon testi yaptır. Elbetteki düzensiz regl hamileliği etkiler. Bir de muayene oldun mu hiç kadın doğuma ?

Ben evlendiğimden 3 ay sonra gitmiştim. Çocuk falan düşünmüyordum ama bir problem varsa hemen çözülmesi gerek diye düşündüm .Kistin var mı, tüplerin açık mı bakıyor. Bana herşeyin temiz korunmazsan hemen hamile kalabilirsin demişti. Gerçekten de korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Muhakkak muayene ol. Tüplerine ve rahmine baktır. Reglin olduğu gün gidip hormon testi yaptır.

Umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Bir problemin varsa böyle hamile kalman riskli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…