Adet düzensizliği

Kardelenin evi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
79
22
8
Evliyim herhangi bir ilaç felan içmiyorum.29 yasindayim.Bir sorum var son iki seferdir adetim cok farkli oldu.gecen her zamankinden gec gelen ve 6 gun surmesi gerekirken 4 gunde biten adetin sonrasi ic camasirimda belli olan sarımsı akıntı (her zamankinden daha fazlaydı.)adet biteli dun 14.gundeyken birden adet olmaya basladim bugun ikinci gundeyim leke filan degil baya ,adet oluyorum.normal mi acaba stres felan mi bu resim adet döngüm 2242900

Erken gelen regl olabilior die duydum bir sonraki regl e bak bakalim nolck akintiya gelince sari akinti ve kokulu ise enfeksion denildigini duydum yesil sarı gbiyse ama beyaza yakin sarimtrak kokusuz ise normal kbl ediliormis adet olmasaydin 14. Gunu yumurtlama gunu old icin akinti normaldir dicektm de regl erken olunca vucut bazen yapıo erken olma bende 4 aydir gecikme oluo keske erken gelse ne var

Bu yıl erken regl çok yaygın neden bilmiyorum bende 13.günde adet oldum ikinciye bende strese bağladım ama bilmiyorum.Bir dahakli regli takip edicem o normal olursa sorun yok ama oda bu kısa aralıkllar olursa dr gidicem.Sizde aynı şekilde takip edin eğer yine erken olursa mutlaka dr gidin. Akıntıda mikrobik bir olay iç çamaşırınızı ütüleyin taratlanırken bebek şampuanı kullanın bir dönem geçmezse onun için dr dr geçmiş olsun.

Back