Adet duzensızlıği

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Arkadaslar ben dogum yapalı 1bucuk yıl oldu ozamandan berı dogru duzgun adet olmadım ama her ay 2 3 gun az az kanamam olurdu sonra 4 5 ay olmadım gecen ay cok agrım oldu arkasına adet oldum bende sonunda duzene gırıcek dedım bu ay olması gereken gunden 1 gun gectı hala emzırıyorum acaba Adetım duzene gırmedı mı yada hamıle falan olabilirmıyım bugun adet olmam gereken gundu sabah beyaz kremsı akıntım oldu daha hala gelen gıden yok cok hafıf agrım var ama adet olnadım acaba nedendir kafamda deli sorular?

Merhaba konu hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat bir arkadaşım doğum yaptıktan sonra 30 gün adet olup,2 buçuk sene adet görmedi.. Şimdilerde yeni yeni olmaya başladı. Yine de bir doktora görünmek de fayda var

Doktora gecen ay gıttım zaten ılk dogumumdada 2seneye yakın adet olmadan ıkıncıye hamıle kaldım sımdıde 1bucuk senedır olmadım gecen ay olunca sevındım duzelicek dıye sımdı gecıkınce hamıle falan olabilirmıyım acaba dusundum

Ever anlıyorum bir kaç gün daha geçerse test yaparsınız eğer istiyorsanız inşallah güzel haberi alırsınız

Bende oyle dusundum adet olcagıma akıntım cogaldı beyaz sekılde anlamadım gttı 1 2 gun daha olmazsam test yaparım artık hayırlısı nedıyım

Evet oldunuzmu bende merak ettim hic gecikmezken 3. günüm gecikmenin fakat adet günü test negatif cikti hala umutlanmalimiyim

Hayır 3 gunluk gecıkmemden sonra adet oluyorum sandım pembe kahverengı arası bırseyler gelıyor orkıt taktım hasta olucam dıye tık yok peceteye sildikçe bazen acık pembe bazen kahverengi geliyor bugun ole bı aceleyle test yaptım negatıfmı hafiften gozume 2. Cızgı gorunuyomu banamı ole gelıo anlamadım ılk defa bole oldum bırkac gun daha boyle devam ederse bıdaha test yapıcam eger varsa koyulasır gıbı geliyor yanı karmancormanım suan

testiniz Saglam ise silik cizgide hamilelik demek 2. oglumda yasamistim

Emzirirken adetler gecikebilir ama sizin uzun süre geçmiş lekelenmenin az az olup kesilmesi yerleşme kanaması olabilirmi acaba dedirtti bana... bende olmuştu ama daha farklı şekilde siz bence testi 2 gün sonra tekrarlayın adet gelmezse zaten yerleşme olabilir
Doktora gidip hiç muayene oldunuzmu daha önce yani kist vs bişey yoktur inşallah

Gecen ay kontrole gıttım cnm yok kıst falan bı skıntı yanı bende 2gun daha beklıcem bole devam ederse bı test daha yapıcam

Gecen ay kontrole gıttım cnm yok kıst falan bı skıntı yanı bende 2gun daha beklıcem bole devam ederse bı test daha yapıcam
bence bidaha idrar testi yaparsan yine şüphede kalacaksın ve herhalukarda zaten kan testi yaptırcaksın. bence kan test yaptır kesin sonuç

Gerek kalmıcak galiba cunkı acık pembe kahverengı akıntı derken bıraz daha yogun ve kırmızıya dondu yanı adet gıbı degıl sankı bır farklılık var gıbı ama belkı stresten falan adetımmı sokulmuyo acaba diye dusunuyorum normalde agrımda olurdu agrımda yok beklıyerek gorcez bakalım canım kan testı ıcın hastaneye gtmem mumkun degıl bu sıralar 2 cocukla okuldu falan ama en guzelı beklemek suan ıcın

var mı değişiklik?

var mı değişiklik?
Adet gıbı degılde az bir akıntıyla karısık gibi kanama oldu az az 2 3 gun dün bi anda kesıldı dunden berı yoktu bsey hatta neden bittiği halde sızı gıbı agrım var dıorum az once wc grdım afedersin ama buyuk tuvaletımı yaparken braz ıkındım bı baktım sılerken cok acık pembe kan gelıyo sıldım cıktım 10dk sonra gırdım wc gelen gıden yok ıkındım dıe acık pembe kan nıe geldı onuda anlamadım test alım yapım dıorum bıdaha bı turlu dısarı cıkamadım sankı dusuk yapıcam ıkınırsam gıbı geldi bıten adet olsa nıe ıkınmayla kan gelsın ılk defa bole bısey yasıyorum allak bullak oldum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…