Adet düzensizliği

Ben de ayni sorunu yasıyorum. Hatta ben yilda iki defa regl oluyorum. Jinekologa gittim. Adet söktürücü bi ilac verdi. Reglin 3. gununde gel kontol edicem dedi. O ilaci içince regl oldum tabiki ama ilaç bittikten sonra 5 ay geçti. Hâlâ olmadim... sogan kürü de hic fayda etmiyo.

Kist lerin olabilir düzensiz olabilirsin doktora git gerekli önlemleri al kistin çikolata kistine dönüşürse bebek sahibi zor olursun amrliyat gerekir kontrollerini ihmsl etme

Bnm kuzenim henüz 16 yaşında düzensiz oluyordu geçen ay karın agrısı ile gitti doktor asağ yumurtalıgını bulamamışlar çok küçükmüş ayrıca içinde kist de varmış çocuk riski düşük eger bu kist ilerlerse alınmak zorunda kalırsa tamamiyle bebegi olma riski ortadan kalkabilirmiş çok kritik bir durum ilaç larını alamıyordu okuyor dayımda sıkışık üzülmesin diye yengem söylememiş bn yardımcı oldum Rabbim kimseyi kötü düşürmesin mutlaka kontrole git ihmal etme canımm

bende ilk olduğumdan beri adet düzensizliği yaşıyorm ilaç içmeden olamam menapoza kadar böylemi olacak bilmiyorum bana ne soğan kürü nede bitki çayları fayda etmedi tek çare ilaçlar

Yardımmm!!!! Bir hafta önce adet oldum ama afedersiniz böyle kahverengimsiydi üç gün sonra bitti dedim temizlendim ama bitmemiş iki gün önce tekrar oldum koyu kahve renginde nerdeyse siyaha yakın çok yoğun bi şekilde değil ama beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…