Adet duzensizligi

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
624
311
103
37
Merhaba kızlar. Evlendikten bu yana genel olarak 35 günde adet olurken son üç aydır 45,30ve 40 günde oldum. Bu düzensizlik neden olabilir. Bu ay da bugun 32. Gundeyim

Adetin 3. Günü yapılan hormon testleri var onlardan yaptırmanı öneririm benimde düzensizdi fsh yüksekmiş ondan olmuş

Yaptırdım prolaktin yüksek çıkmıştı. İlaç kullandım düştü ama düzensizlik devam ediyor. Doktor küçük kistler var dedi ondan olabilir mi acaba

Benimde 5,6aydir öyle 35,40gun oldu adet dongum 3ayri doktora gittim biseyin yok dediler.burda okuduğum soğan kurunu deneyeceğim bu ay

Bende başlamayı dusunuyorum bu ay adet olduktan sonra inşallah. Bana da bi neden söylemiyor aynen doktor

Benimde onceleri adetlerim gunu gunune gelirdi ve normal bir kanamaydi evlendktn sonra adetlerim otuz gunde bir gelirdi yine sonra yirmi bes gunde gelmeye basladi ama soyle bir durum oldu bir ay normal kanama yani pedi gayet dolduran diger ay peceteye sildikce gelen kanama oluyor yani pedi bile kirletmiyor doktorada gittim birsey yok dedi ve adetimin normal kanamali olacagi ay gogusum sisip agriyor bir hafta onceden ve adet icindede ilk gunum agrili geciyor ama normal kanama olmayacagi zaman hicbir adet belirtisi olmuyor adet oncesi gogusum sismiyor peceteye sildikce geliyor ve ilk gun bile agrim olmuyor boyle bir durumu yasayan var mi aranizda

Son düzenleme:
Salam qizlar.men yeni uyeyim.azeriyim.mendede adet duzensizligi var.mualice edirem.klofit dermani icirem.icen varmi?

Back
X