Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru diyosun canim valla bende ilaci kullaniyorum saat gibi birakiyorum olmuyo bide sey demisler adacayi biberiye papatya çayı falan senin olmama sebebin neydi canim belirgin bi sebep varmiydi stresten falanmiMerhaba canım ben tam 9 yıldır adet oluyorum ve oldum olası düzensiz soğan kürü ne başladım yarım kaldı soğan alınca 15 e tamamlicam Yasmin vs ben de çok kullandım bekarken bi ise yaramadı hap bitince yine aynı oluyor kullanıp da hormonları alt üst etmenin bir anlamı yok bence soğan kurunu yap derim ama iyice araştır eksik ya da yanlış yapma faydası olmayabilir
Arastirdim da net bi sekilde nasil yaptigini kisa bi anlatsan olurmu canim sogan kürünüCanım ben çok ilaçlar kullandım ve maalesef boşa gitti.. faydasını görmedim ama faydasını görende yazıyor forumda okuyoruz şahsen ben bi faydasını göremedim ne bekarken ne evliyken... ben sorunlarımı soğan kürü sayesinde çözdüm. Bekardım adet olamadım soğan kürüyle adet oldum. Evlendim çocuğum olmadı ve soğan kürüyle hamile kaldım.. kesinlikle tavsiye ediyorum.. doğal çözümler en iyisidir
Adetim bitti. 2 gün sonra küre başladım. Öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce içtim. Kahverengi kabuklu yani yemeklik soğan olacak filizlenmemiş olacak orta boy. Dış kahverengi kabuğunu soyup dörde bölüyoruz. Bi tarafta 1buçuk bardak kaynamış su hazırlıyoruz dörde bölünmüş soğanı içine atıp kısık orta arası ateşte 5 dakika kaynatıyoruz kapağı kapalı şekilde. 5 dakka dolunca ocaktan alıp süzüyoruz. Ilıktan biraz sıcak olunca içiyoruz. Her seferinde taze hazırlanması gerek.. bu şekilde canım.. inşallah herkese şifa olurArastirdim da net bi sekilde nasil yaptigini kisa bi anlatsan olurmu canim sogan kürünü
Cok tesekkur ederim canim insallah ise yarar allah razi olsunAdetim bitti. 2 gün sonra küre başladım. Öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce içtim. Kahverengi kabuklu yani yemeklik soğan olacak filizlenmemiş olacak orta boy. Dış kahverengi kabuğunu soyup dörde bölüyoruz. Bi tarafta 1buçuk bardak kaynamış su hazırlıyoruz dörde bölünmüş soğanı içine atıp kısık orta arası ateşte 5 dakika kaynatıyoruz kapağı kapalı şekilde. 5 dakka dolunca ocaktan alıp süzüyoruz. Ilıktan biraz sıcak olunca içiyoruz. Her seferinde taze hazırlanması gerek.. bu şekilde canım.. inşallah herkese şifa olur
Rica ederim canım ne demek.. tam doğru bi şekilde eksiksiz yap 15 gün boyunca ve inan bolca dua etCok tesekkur ederim canim insallah ise yarar allah razi olsun