- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- Konu Sahibi philosophy
merhabalar...belki bir bilen vardır diye anlatıyorum.problemim adet düzensizliğiyle ilgili.ilk olduğundan beri hep erken olur.20-22 günde bir. tabi çok defa doktora gittim.hiçbir problem yok dediler.neyse aslında sorun şu.yaklaşık altı yıl önce bir doktor diane 35 verdi 9 ay kullandım.bıraktığımda 2 ay hiç hastalanmadım,hastalandıktan sonra da 2 ay hiç bitmedi.yine doktora gittim,hatırlamıyorum bi ilaç kullandım,yine aynısı.en son evlendim 1. 5 yıl yasmin kullandım doktor tavsiyesiyle.ve yine bıraktım yine iki ay hastalanmadım,doktora gittim.adet söktürücü verdi hastalandım,bitti.10 gün sonra yeniden hastalandım,9 gün sürdü,bitti.bir hafta sonra tekrar hastalandım şuan 8. günü hala bitmedi.çok enteresan yine doktora gittim yine birşey yok dedi.ne yapacağımı şaşırdım,gitmediğim doktor kalmadı,doktorlara güvenim de kalmadı.artık verdikleri ilaçları kullanmak istemiyorum.adetim az az oluyor uzun sürüyor ve döngüsü çok kısa 18,19 gün şuanki durum bu.acaba beklesem eski haline döner mi? eski haline diyorum çünkü doktora hiç gitmeden önce çok daha normaldi.ayrıca artık çocuk düşünüyorum,nasıl bir yol izlemeliyim??
Son düzenleyen: Moderatör: