Adet düzensizliği yaşıyorum..Sebebi ne olabilir ?

dead_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
11
1
86
mrb arkadaslar 20 yasındayım ve bekarım benım sorunum yılda bi kac kez adet olmam doktora gıdıyorum dogum kontrol hapı verıyo ama sonrakı aylarda tekrar olamıyorum suanda ıse 7 aydır olmadım adet ne yapmam gerekıyo cok üzülüyorum bu durumaa

başka doktor öneririm ben tam 4 doktor sonrasında kocaman büyümüş bir kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum.arkasını bırakma çikolata kistlerinde olablir.her ay doktora düzenli gitmeni tavsiye ederim...

başka doktor öneririm ben tam 4 doktor sonrasında kocaman büyümüş bir kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum.arkasını bırakma çikolata kistlerinde olablir.her ay doktora düzenli gitmeni tavsiye ederim...

canım öncelikle geçmiş olsun. polikistik over denilen durum olabilir.bu da yumurtalıkların düzenli yumurta üretememesine sebep oluyor ama hemen korkma bunlar artık tedavisi olan durumlar çok şükür.alternatif tıpta dahi tedavi yöntemleri var ama önce teşhis yapılması lazım.güzelce başarılı bir doktora git.o zaten gerekenleri yapacaktır...

Bende bir doktorla kalma birkaç doktora daha git büyük bir olasılıkla kist olabilir

canım sana ultrason ile baktılar mı kistin yada polikistik overin olabilir.buda adet olamayı engeller kilo alımı ve kıllanma varmı.adet olabilmen için farlutal kullandınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…