• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği yaşayıp hamile kalan var mı?

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
156
Merhaba arkadaşlar...
adet düzensizliğim var ve yarın doktor takibine başlıyorum...
adet düzensizliği yaşayıp da hamile kalan var mı?
eğer varsa bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum...

merhaba turlik
ben 2-3 ayda bir regl olurum kendimi bildim bileli.1 sene içinde 3 aydan fazla düzenli gitmemiştir reglim.Kiloluyumda.hormon bozukluğu vardı erkeklik hormonun fazla salgılanıyodu.Doktora gittiğimde muayene etti kist yok ama polikistik overe benziyo senin hastalığın demişti.Doğum kontrol hapı ve adet söktürücü hap vermişti.Bende adet söktürücü hapı 1 defa kullandım midem bulandığı için bırakmıştım.Meğersem hamileymişim

merhaba turlik
ben 2-3 ayda bir regl olurum kendimi bildim bileli.1 sene içinde 3 aydan fazla düzenli gitmemiştir reglim.Kiloluyumda.hormon bozukluğu vardı erkeklik hormonun fazla salgılanıyodu.Doktora gittiğimde muayene etti kist yok ama polikistik overe benziyo senin hastalığın demişti.Doğum kontrol hapı ve adet söktürücü hap vermişti.Bende adet söktürücü hapı 1 defa kullandım midem bulandığı için bırakmıştım.Meğersem hamileymişim

canım bende kiloluyum adet düzensizliğimi de ona bağlıyorum hep(yazın bu dertten gittiğim bi doktor ağzını yaya sen şişmansın adet olamazsın zayıfla düzelt çocuk yap dedi acımasızca)hormonlarım da iyi ama en son neler oldu bilmiyorum.inşallah kist falan yoktur bende ya çok korkuyorum yarın ultrasonla bakıcak...

canım aklına kötü şey getirme inşallah bi problem yoktur kafanada fazla takma.
Bende kendimden umudumu kesmiştim artık bebeğim olmaz diye.Ama kilo verirsen senin için daha iyi olur.Hamilelikte zor oluyo.Hamile kalmadan önce 5 kilo vermiştim devamda ediyodum diyete.Banada aynısı diyolardı dr kilo ver diye.Bende zaten kiloluyum adet düzensizliği hormon bozukluğu var diye korunmadım dr bebeğin olmaz demişti.97 kilo ile hamile kaldım 24 haftalık şuan bebeğim.İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım.

canım ya benim 10 gündür falan hamilelik belirtilerine benzeyen belirtilerim vardı.bugün kan testi yaptırdım değer 1 çıktı.karnım ve kasıklarım çok ağrıyo bunu da söyledim doktora yarın ultrasonla bakar karar veririz dedi.bu arada ben en son 24 eylül de adet oldum ve onun öncesinde 3 eylülde şiddetli kanamam olmuştu onun öncesi de çok karışık ve uzun bi hikaye.24 eylülden sonra ben gecikmeli adetimi beklemeye başladım fakat bu arada hamilelik belirtileri topiğinde benimkilere benzeyen belirtiler görünce 3 defa aralıklarla test yaptım ilk 2 tanesi oldukça belirgin silik çizgiydi özellikle 2.si.3.testte hiçbişey çıkmadı.ve işte tüm bunlar ve bugünkü hüsran dolu sonuç.moralim çok bozuk...işte bende burda benim sorunuma benzer sorunlarla karşılaşıp hamile kalabilenler varmı diye merak ettim,en azından birbirimize hem destek hem yardımcı oluruz...

Selam canım..
Benimde kendimi bildim bileli düzensizdir adetlerim...
Bazen bir ay bazen iki üç ay geçer...
İki ay aynı tarihlerde oldugumu bilmem....
Ve çok şükür şuan hamileyim...
Bu şekil olupta hamile kalan çok kişi görüyorum...
Rabbim dilerse herşey olur,emin ol....

teşekkürler gezgin
en azından bunları duyarak biraz rahatlıyorum
inşallah başka bi problemim yoktur da bir an önce bende hamile kalırım...

slm arkdaşlar bende sizin gibiyim adetlerim çok düzensiz genelde ilaç içip adet görüyorum bide kiloluyum kilo veremiyorum inşallh bende hamile kalırım dualarım sizinle

slm arkdaşlar bende sizin gibiyim adetlerim çok düzensiz genelde ilaç içip adet görüyorum bide kiloluyum kilo veremiyorum inşallh bende hamile kalırım dualarım sizinle

selam canım
benim adetlerim düzensiz ama neyse ki ilaç almama gerek duyulacak kadar değil.35-40 gün arası değiştiği oluyo.hatta ben 28-30 günü bile gördüm çok şükür.benim ki strese bağlı düzensizlik.kilo da var malesef...umarım en yakın zamanda hamile kalırız...

selam canım
benim adetlerim düzensiz ama neyse ki ilaç almama gerek duyulacak kadar değil.35-40 gün arası değiştiği oluyo.hatta ben 28-30 günü bile gördüm çok şükür.benim ki strese bağlı düzensizlik.kilo da var malesef...umarım en yakın zamanda hamile kalırız...

canım benim rabimm dualarımızı kabul eder inşlahh bize bi evlad verir :25: :25:

Benimde adetlerim hep düzensiz bir ay olmuyorum diğer ay 2 kere oluyorum hamile kalamıyorum inşallah bende kalırım

Back