- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 27
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Cocugun var miMerhaba ben normalde 30 günde bir adet olurum ama artık 45 günde bir olarak değişti. Bu geç yumurtlamadan dolayı oluyo galiba. Eski düzene getirmek için deneyip faydasını gördüğünüz bitkisel çaylar var mı
Hayır yok daha 8 aylık evliyimCocugun var mi
Hmm bende 8 aylik evliyim istiyormusun peki cocukHayır yok daha 8 aylık evliyim
Evet 3 4 aydır istiyoruzHmm bende 8 aylik evliyim istiyormusun peki cocuk
Hormon testi verdin mi hicEvet 3 4 aydır istiyoruz
Sağlık ocağında yapılan test miHormon testi verdin mi hic
Evet canim test ettiysen sonuclarin neSağlık ocağında yapılan test mi
Bakar mısın canım ben anlamam da b12 ve demir eksikliği var dedi ilaç verdi sadeceEvet canim test ettiysen sonuclarin ne
Hmm bu sonuctan anlamam da hastanede yaptimistim ben tsh fsh lh e2 sonuclarinda az biraz anlıyorum benimki e2 dusuk biraz sen kac yasindasinBakar mısın canım ben anlamam da b12 ve demir eksikliği var dedi ilaç verdi sadece
22Hmm bu sonuctan anlamam da hastanede yaptimistim ben tsh fsh lh e2 sonuclarinda az biraz anlıyorum benimki e2 dusuk biraz sen kac yasindasin
Seninki de dusuk ama cok deill
Canım ben evlendikten sonra kilo alınca 45 günde bir adet gördüm bazende görmediğim zaman olurdu ,kilo verip sürekli spor yapınca yavaş yavaş düzene girdiMerhaba ben normalde 30 günde bir adet olurum ama artık 45 günde bir olarak değişti. Bu geç yumurtlamadan dolayı oluyo galiba. Eski düzene getirmek için deneyip faydasını gördüğünüz bitkisel çaylar var mı
Benimde aynı şekilde oldu ve üstelşk ara adet görüyorum 2 gün çok korkmaya başladım artık lütfen bilgisi olan varsa söylesinMerhaba ben normalde 30 günde bir adet olurum ama artık 45 günde bir olarak değişti. Bu geç yumurtlamadan dolayı oluyo galiba. Eski düzene getirmek için deneyip faydasını gördüğünüz bitkisel çaylar var mı
Bende ara adet yok ama geç oluyorum yani internetten bakıyorum sürekli kilo artışından kaynaklanır diyoBenimde aynı şekilde oldu ve üstelşk ara adet görüyorum 2 gün çok korkmaya başladım artık lütfen bilgisi olan varsa söylesin
Ne kadar zamanda düzene girdi canımCanım ben evlendikten sonra kilo alınca 45 günde bir adet gördüm bazende görmediğim zaman olurdu ,kilo verip sürekli spor yapınca yavaş yavaş düzene girdizencefil ,karanfil ve tarçından başka bişey kullanmam ben ve faydasını hep görürüm
2 senelik evliyim bu marttan itibaren düzene giriyor oda benim çabamla ,hiç bi ilaç düzene koymadı ,zayıflayınca düzene girdiNe kadar zamanda düzene girdi canım
Ne kadar evliyken başladı düzensizlik2 senelik evliyim bu marttan itibaren düzene giriyor oda benim çabamla ,hiç bi ilaç düzene koymadı ,zayıflayınca düzene girdi
Evliliğimin 2.ayında düzensizlik yaşadım ve öylede gitti düzenlizlikNe kadar evliyken başladı düzensizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?