Adet düzensizliği yaşayanlar

Toprak000444

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
49
20
18
25
Adet düzensizliği yaşıyorum tarlusal kullanmayana kadar adet olmuyorum dün test yaptım birşey çıkmadı bugün yine tarlusala basliycam hamile kalmak için ne önerirsiniz?

Adet düzensizliği yaşıyorum tarlusal kullanmayana kadar adet olmuyorum dün test yaptım birşey çıkmadı bugün yine tarlusala basliycam hamile kalmak için ne önerirsiniz?
Doktora gidip tedavi olmani öneririm. Belli ki hormonal sıkıntın var bu yüzden geç kalma

Methaba canım bende de adet düzensizliği var 40 gun 37 gün 45 güne kadar çakabiliyor günleri bende soğan suyuna başladım yeni 4. Günümde regli oldum bıraktım reglim bitince tekrar başladım suan 5. Günümdeyim akıntı ile beraber temizlediğini hissediyorum bu dönemde coronadan dolayı hastaneye gitmeden bi bunu dene derim

o lanet dert bendede var ooof bunaltıyor insanı bu ay acaba kendiliğinden adet olurmuyum diye bekliyom.bendede hiç bişey çıkmıyo. Adet düzenleyici haplar kullandım ama yine aynıyım . Acaba adet düzensizliği hamileliğe engel mi

bende başlicam ama acayip göğüslerim ağrıyor soğan kürü yapınca ,sizdede aynımı acaba

Doktor bana yumurtalıkların tembel olduğu için adet düzensizliği var dedi 4 yıldır hamile kalmak istiyorum ama olmuyo rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet bende soğan suyu çok kere denedim sana bir tavsiyem var soğanı kesinlikle bıçakla kesme elinle parcala kaynat suyunu iç orta kısmındaki cücüğü fitil gibi önüne al akşam fitil gibi al sabah uyanınca lavaboya git kendisi düşer bütün iltahap ne varsa sokuyo bnde deniycem bu sefer

Doktor bana yumurtalıkların tembel olduğu için adet düzensizliği var dedi 4 yıldır hamile kalmak istiyorum ama olmuyo rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bendede yumurtalık tembelliği var hamile kalamadım çok zor bir durum ya insana bunalım yaşatıyor , heleki kayınvalideyle oturuyosan daha çok stres daha çok bunalım halini alıyor hamile kalamadığında ezikliğini hissediyosun

Canım bende 3 ay adet olmadıgım günlerimi biliyorum şuan hamileyim ovulasyon testi yaptın mı

Canım bende 3 ay adet olmadıgım günlerimi biliyorum şuan hamileyim ovulasyon testi yaptın mı
Bende şu an 3 aydır adet olmuyorum 2 gün önce test yaptım akşamdı fazla dikatli bakmadım ertesi gün gündüz gözüyle bakınca küçük silik bir çizgi gördüm yarın yine yapicam test inşallah yanilmiyorumdur (sende evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım)

Amin canımm tekrarla testini bazı testler öyle gözükebiliyor bende 2 aydır olmyordum snrasında hamile oldugumu öğrendm ama geç döllenme olmus

Yaptınız mı acaba dediginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…