adet düzensizliği yardımm :(((

183314

İnan sana değil kastım.. Cahille sohbeti kestim !
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.092
2.000
31
lütfen yardım edermisiniz kafam çok karışık...3 aydır adet olamıyordum doktora gittim bir sorun olmadığı söylendi sonunda şubat 2 de adet oldum ilaç kullanmadan.. ve az önce yine adet oldum.. 3 ay olmadıktan snra bir ayda 2 defa olmak normal mi ilk defa böyle bişey yaşıyorum ((

3 aydır adet olamamak anormal bi durumdur nasıl problem yok demişler ilginç yani bu dr lar da bir tuhaf başka dr a gidin..

benm zaten hep gec oluyor bi kaç yılda böyle atlıyor ayları.. annemdede böyle oluyormuş.. gec olmasına alışkınm ama erken olmasına deil smdide ayda 2 defa oldm bu da bnı korkuttu

hormonların dengesizleşmiş ilaca başvurma hemen zaten biraz bitkisel çareler ara en son çare ilaç.

yok zaten ilaç kullanmadım sanırım baya düzensizleşti hormonlarım :) annemdede böyle olmuş ona cektim galiba bu konuda

Aynı şeyi yaşadık canım ben de düzensiz adet olurum ilaçsız 2 Şubat'ta adet oldum 9 Şubat'ta bitti 16 Şubat'ta yeniden lekelenme başladı hala da devam ediyor. Doktora gittim rahim kalınlığım 14 mm olmuş net bir şey demedi tahlil yaptı yarın yine gideceğim. Ben de çok şaşkınım ilk defa böyle ara kanamam oldu. Ne güzel de sevinmiştim kendiliğimden adet oldum diye bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…