• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği ve rahim ultrasonu

yeshim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
8
0
86
İstanbul
öncelikle merhaba;
20 yaşındayım adetlerim çok düzensiz ve çok ağrılı geçiyodu 1 yıldır. dün doktora gittim jinekolojik muayenede rahimde lekelenme var dedi ve rahim ultrasonu istedi pazartesi günü giricem ve çok korkuyorum. bunun hakkında bilgisi olan varmı..

Bekarsan normal ultrason gibi batından olur herhalde. Değilsen bir kanül yardımıyla rahmin içine sıvı verilerek yapılıyor. O da adet sancısı gibi bir rahatsızlık veriyor ama uzun sürmüyor. Korkulacak bir şey yok yani rahat olabilirsin.

[Bbende yaptım cnm,adet sancisı gibi bir ağrı hissedersın,benim sonuçlarım yarım saat içinde vermiştır.nerde yaptırmaya düşünüyorsun cnm[/B]

kızılayın altıntepe tip merkezinde yaptırıcam doktorum da orda ama bunu başka bi doktor çekicek korkuyorum biraz acidan çok somutan

ultrason dr bana söylemişti rahimden girip çekilmeyi ben bekar olduğum için emr çekilmemi söyledi.ama dr gerek görmediği içn onuna yaptırmadm.oofff ya kadın olmak ne zor.evlenince kesin bunları banada yapacaklar.bekar olmak bir yönden iyi öyle şeyler yapmıyorlar

valla çok zor sabah 10:30 da randevum ve acayip korkuyorum.. ama sende bence emr çektir ne olur ne olmaz şimdiden önlemini al

Back