merhaba,ben yaklaşık 2 yıllık yani 21 aylık evliyim.eşimle ocak ayına kadar korunuyorduk.ocak ayı itibariyle korunmadık ve ilk adetim 10 gün gecikti 8. Günde eczaneden aldıgım test:çok üzgünüm:i yaptım negatif çıktı.10.günde adet oldum.2. Seferde adetim 4 gün erken oldu.bekarlığımdan beri 4 gün erken olurdum gününde pek adet oldugumu hatırlamam.hep öyle olduğu için sorun olarak görmedim.3.adetim yani şimdiki adetim 12 gün erken oldu soluğu hemen doktorun yanında aldım.bana bir takım sorular sordu ve ultrasona aldı .idrara sıkışmamı 1 saat sonra tekrar gelmemi istedi.1lt kadar su içtim ve tekrar ultrasona aldı bu sefer küçük kistlerin var dedi (ben adet döneminde bu tip kistlerin olabileceğini duymuştum) adetimin 3. Günü gelmemi istedi sbh ve aç karnına bi kaç tane test yapmamı istedi ve hormon testi oldugunu belirtti.adet düzensizliğinin buna baglı olabileceğinide ekledi.ona göre tedavi uygulacakmış.testler şöyle fsh,lh,prl,testestem.sanırım doğum kontrol hapı verecek birde tiroitle ilgili bir ilaç vereceğini düşünüyorum.çünkü ne yersem yiyeyim kilo pek almıyorum.vücudumda hiç bişey çıkmadı kurt v.s.hormon tedavisi çok uzun sürüyor mu, birde dr ye gitmekle dogru yapmışmıyım?burda ne soracak ne anlatacak kimse yok herkes vah vah demeye başlıyor insanın moralini bozuyor.kime slm verseniz çocuk yokmu diyor.yani 3 ayda psikolojim iyice bozuldu her adet dönemini beklemekten oldum mu olcem mi diye diye..allah hepimizin yardımcısı olsun.çocugu olanlar lütfen evlatlarınıza dört elle sarılın.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ben sürekli rüyalarımda bebek görüyordum birbirinden güzel ama sürekli ondan sonra çocuk sahibi olmaya bu işe başlamaya karar verdim.nasip...