Gebeliğe Hazırlık Adet düzensizliği ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilemedimnedesem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
80
46
26
Hanımlar merhaba ben adet düzensizliği yaşıyorum. Bunun iin ilaç kullanmak istemiyorum çünkü gebelik planlıyoruz. önerebileceğiniz doğal yöntem var mı doktora gidicem adetimin üçüncü günü hala olmadım adetimin başlangıcından itibaren 30 günü geçti.

Hanımlar merhaba ben adet düzensizliği yaşıyorum. Bunun iin ilaç kullanmak istemiyorum çünkü gebelik planlıyoruz. önerebileceğiniz doğal yöntem var mı doktora gidicem adetimin üçüncü günü hala olmadım adetimin başlangıcından itibaren 30 günü geçti.
Adet düzensizliği için ilaç kullanman en iyisi yumurtlama günlerin geç oluyor yada erken oluyor bunun için klomen, femara ve yumurtla çatlatma iğneleri oluyor sadece bundan kaynaklıysa doktor kontrolünde bunları denemende tavsiye var soğan kürü vs söyleyenlerde var ben hiç denemedim bazılarına iyi bazılarına kötü gelebilir en iyisi doktorun yazdığı ilaçlar :) hakkımızda hayırlısı olsun

güzel kardeşim adet düzensizliğinde yumurtalama da düzensiz olacağı için gebelik oluşumu zor olabiliyor. bende ilaç taraftarı değildim fakat düzenli tedavi ile adetim düzene girdi ve Rabbimin izni ile kendiliğinden hamile kaldım. şimdi 14 yaşında kızım var.

X