Adet düzensizliği ve farklı kan gelmesi

cenynet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
10
0
36
İzmir
merhaba bayanlar, adetime 3 gün kala kahverengi ve siyah karışık kan gibi akıntı geldi. bu akıntı 3 gün sürdü. ama kan hiç akmadı. bu akıntıdan 2 hafta sonra sancılı bir şekilde adet oldum. ama bu seferde adetimde gelen kan daha öncekilerden farklı pembemsi ve parça parça. acaba bunun sebebi ne olabilir? daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

benim derdim bu..arkadaşım sende kist varmış ver adetinle patlamış ben bu konu yüzünden hiç abartmıyorum en az 20 kere doktora gittim.ve artık hastlığımı biliyorum yanı kist patlayınca bu olusuyo sen adetinin 3 günü bi hormon testi yaptırman gerek

evet bende adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırdım ve prolaktin hormonu fazla çıkmış. onun için ilaç verdi. onu kullanmaya başlayacağım. daha öncede aynı doktora gittim ve ultrasonla baktı kist filan yok dedi:s bu gittiğimde de baktı yine bişi yok dedi. bu yaşadığım olayı doktora anlattım enfeksiyonel bir durumdur dedi:s ama açıkcası çok da cezbetmedi beni. peki siz ne yaptınız bu aşamada

hormonlarım bozuk olduğu için diana35 verdiler 6 ay kullandım çok memnundum ama bu ilaca tekrar başlamıyolar nedense kist oluşuyo bende sürekli adette geçer her kadında olur diyolar şasırdım ne yapcam ii bi doktor mu bulamıyorum diyorum bazende

benim de 1 ay boyunca düzensiz kanamalarım, koyu (kahverengi) akıntım, akıntıyla beraber parça gelmesi, kötü koku ,ilişki sırasında sancı vb. yaşadım. daha önce hiç böyle srunlarım olmamıştı, doğumdan sonra bile normal düzenli adet görmeye başlamıştım hemen... doktora gittim, kamerayla rahim içine baktı birşey yok dedi, kan tahlili yaptırdı birşey yok dedi, sonra da doğum kontrol hapı verdi hormonlarını düzenler dedi... yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, biraz daha iyiyim, arada yine koyu renk akıntı ve parçalar geliyor ama eskisi kadar kötü değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…