adet düzensizliği ve doğum kontrol hapı

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
976
0
96
35
Elazığ
merhaba..size bir sorum var.ben yaklasık 2 buçuk senedir adet düzensizliği yaşıyorum 20 yaşındayım..en son gittiğim doktor tahlil yaptı ve tsh hormonumun yüksek olduğunu söyledi dahiliye bölümüne gittim...doktor ilaç alacak kadar önemli olmadığını söyledi..tekrar kadın doğum doktorunu gidince 6aylık tedavi verdi..ismini söylemeyeyim..yuvarlak tabletli..artık çok bunaldım..kaç senedir doğum kontrol haplarıyla adet oluyorum..bana tavsiyeniz nelerdir??6 aydan sonra yine aynıı mı olur??

merhaba, adet düzensizliğinin altında polikistik yumurtalık hastalığı var ise evet adet görebilmek için bir takım hormonal ilaçlar kullanmanız gerekeek. böyle bir tanınız var ise bana bununla ilgili olarak tekrar yazınız durumunuzu birlikte değerlendirelim. sevgiler.

doktor hanım her gittiğimde hiçbirsorun yok dediler..en son gittiğimde doktor bana Adet düzensizliğine bağlı yumurtalarımda küçük bir kist olduğunu söyledi..bundan önce de farklı doğum kontrol hapları kullandım..isteristemez dezavantajları oluyor...bulunduğum yerdeki hemen hemen bütün jinekolog doktorlarına gittim..doktor hanım bazen kasıklarımda ağrı oluyor..kistten olabilir mi??teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…