Adet düzensizliği ve civanperçemli buhar banyosu+bitki çayı ile şifa bulmak !

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar Mrb. ben 4 yıl önce pcos tanısı ile diena35e başladım.8 aylık tedaviden sonra 3 yıldır adetlerim düzene girmişti... Ancak gelin görün ki dört aydır yine adet düzensizliği mevcut...Geçen ay Dr.a gittim ultrasonla baktı ve pcos olmadığını söyledi.Söktürücü verdi ve doğum kontrole devam et evlenene kadar dedi... Ancak dkh kesin çözüm değil bilirsiniz...Ve bende inanılmaz sinir yapıyordu.Hemde bırakınca yine aynı şey oluyordu.Bugün kuzenime gelirken Samatya'da bi aktara girdim.Amacım sadece bilgi almaktı...

Neyse içeri girdim daha evvel yine burada okuduğum bi karışık bitki çayını sordum.Adam "elimizde ondan yok ablacım,ama lütfen bu tarz şeyleri kendi sıkıntınıza uygun mu değil mi ona göre bilip kullanın" dedi. Yani kızlar birimize iyi gelen şey diğerine iyi gelmeyebiliyor...

Ben adet olamıyorum şu an...Ve adetim de olunca en fazla 3 gün sürüyor ve kanamam çok az oluyor... Adam çok dikkatli bir şekilde bana sorular sordu.Bende utana sıkıla anlattım...Tahlil yaptırıp yaptırmadığımı,çıkan değerlerimi falan sordu. Bana bi karışım hazırladı...İçeriği;

*Civanperçemi
*zeytin yaprağı
*ısırgan

ve birkaç şey daha ama tam aklımda değil...

Bir de civanperçemi ile buhar banyosu önerdi(oturarak)...Bunlardan kullan inşaallah şifa vesilesi olur dedi.Adam bunları söylerken içeri bi bayan girdi ve adama teşekkür etti. Meğer adam o bayana da böyle bir kür hazırlamış kadın evliymiş ve dr.imkansız hamile kalman demiş ama bu çay ile şifa bularak hamile kalmış....

Kızlar elbette şifa Allah'tan ama ben artık dkh kullanmak istemiyorum.Bakalım kullanıp size buradan bilgi vereceğim.Tadı biraz acı ama içiliyor yani.Şimdi bir su bardağı içtim.Akşamda buhar banyosu yapacağım...

Bu arada evli bayanlar bebiş istiyorlarsa da bu söktürücüden sonra başka kürler uygulanıyormuş...

Ama burdan lütfen sizde gidin bunları alın anlaşılmasın...İşin ehli biri ile görüşüp sonra başlatın şifa Allahtan bunlar vesilemiz olur inşaallah...Bakalım ben şifa bulursam inşaallah sizinle paylaşacağım...Ayrıca ayakları sıcak tutmakta önemliymiş...

tamamda hangi civanperçemi sarı mı beyaz mı ? sonuçları bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…