Adet düzensizliği ve ara kanama

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Burası uygun mu bilmiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ve benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan başkaları da olmuştur belki diye yazıyorum. Kızlar benim adetim düzenli olur. Ama bir kaç aydır erken oluyorum ve olmadan 5 gün önce şiddetli ağrılarım oluyor. Olduktan sonra ilk 3 gün ağrılarım devam ediyor. Gün de 3 kere falan ağrı kesici içiyorum. Adetim normalde 7 gün sürer ama bu sefer 10 gün sürdü ve tam bitti derken ara ara kan gelmeye devam etti. Şu an vajinamda ağrı var. Bu ara ara kan gelmesi olayını bir kac aydir yaşıyorum. Doktora gitmek istiyorum ama virüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Merhaba benimde 16 gün oldu ilk hafta çok az az geliyordu bir hafta normal geldi tam bitti derken yine az az kan gelmeye devam ediyor çok sıkıldım bu durumdan. Hastaneye de gidemiyorum virüs korkusundan. Daha önce yaşayan varsa yazsın lütfen yardım.

Merhaba. Ben bunu evlenmeden önce iki kez yaşadım. Bide evlendikten sonra bış gebelikte yaşadığım kürtajdan sonraki ilk adetimden sonda yaşadım. Şu kadarını söyleyim bu tarz durumlar asla ciddiye gelmez. Rahim duvarın kalınlaşmış veya kist oluşmuş olabilir. Progestan kullandım üç ay. Tavsiyem bir an önce muayene olman

Az önceki iletiye de yazdım. Bu durumu üç kez yaşamış biri olarak tam bir kabustur ve asla ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Rahim duvarın kalınlaşmış olabilir. İçinde kan pıhtısı birikmiş olabilir. Üç ay bununla ilgili tedavi gördüm. Operasyon geçirdim. Korkutmak istemiyorum ama çok ciddi bir durumdur. Sormak istediğin birşey olursa yaz lütfen

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…