Adet düzensizligi ve adet bittikten sonra ara kanama yaşama.

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Burası uygun mu bilmiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ve benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan başkaları da olmuştur belki diye yazıyorum. Kızlar benim adetim düzenli olur. Ama bir kaç aydır erken oluyorum ve olmadan 5 gün önce şiddetli ağrılarım oluyor. Olduktan sonra ilk 3 gün ağrılarım devam ediyor. Gün de 3 kere falan ağrı kesici içiyorum. Adetim normalde 7 gün sürer ama bu sefer 10 gün sürdü ve tam bitti derken ara ara kan gelmeye devam etti. Şu an vajinamda ağrı var. Bu ara ara kan gelmesi olayını bir kac aydir yaşıyorum. Doktora gitmek istiyorum ama virüsten dolayı hastaneye gidemiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Keşke ilk olduğunda gitseydiniz. Adet düzensizliklerinin çok fazla sebebi var. Anlattıklarınızdan yola çıkarak şundandır ya da bundandır demek imkansız.

Ara kanama yaşayan, düzensiz adet gören bir insanım normalde benim şikayetim PKO. Stresle tetiklenebiliyor, koronadan sonra olduysa belki öyle olmuş olabilir, insanların başına gelebilen bir şey aşırı korkmanıza gerek olmayabilir. Ancak benimki ancak bir tahmin olabilir, başka bir durum olması ihtimaline karşı doktorunuzu arayıp sorabilirsiniz. Zaten koronadan dolayı kimse hasta bakmak istemiyor, gelmenizi gerektirecek bir durum varsa gelmenizi isteyecektir.

Yok hayır virüsten önce başladı bu olay. Sürekli geçer diye ümit edip gitmedim doktora. Ama bu durumlar düzelince ilk işim doktora gitmek olacak.

Spiral var mi varsa spiral bu tür duzensizlikler yapıyor

Bende de aynı bu şekilde olmustu doktora gittiğimde rahim kalınlaşması dedi ilaç vs düzeldi Allahtan sizin ki neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama
Aşırı kanama yapabiliyor rahim kalınlaşması her insan da olabilen birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…