adet düzensizliği sıkıntısı

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
53
arkadaşlar merhaba. ben yaklaşık 40 gün önce adet oldum ve bu zamana kadar hiç böyle bir sıkıntı çekmemiştim. Her türlü adet belirtisi geldi geçti, göğüslerim hassaslasti düzeldi, ağrılarım oldu geçti, duygu iniş çıkışları yaşadım. hala da rahmimde ağrılar hissediyorum. şiştim geri indim birsuru sıkıntı yaşadım. en son 2 hafta önce ilişkiye girdim ve ilişkinin sonunda prezervatifi çıkardık, içime bosalmadi ama acaba zevk suyundan hamile kalmış miyimdir diye düşünüp duruyorum. belki de adetim stresten gecikiyor bunu düşündüğüm için. 3 kere test yaptım negatif çıktı ama takıntı yaptım. sizce adet gecikmesi sorununu çözmek için neler yapabilirim? sürekli rahim ağrısı çekiyorum.

dr a gidin

Belki kist olmustur. Doktora gidin, ultrasonla baksin. Onun disinda sogan kuru yapabilirsiniz.

birde 40 gun gecti dediginiz aslinda daha 10 gun gecmis adetin uzerinden sanirim degilmi?
benim hamileligim gebelik testinde 16.gun silik cikti kanda degerlerim yuksek olmasina ragmen

birde 40 gun gecti dediginiz aslinda daha 10 gun gecmis adetin uzerinden sanirim degilmi?
benim hamileligim gebelik testinde 16.gun silik cikti kanda degerlerim yuksek olmasina ragmen

adet belirtileriniz var mıydı?

Zencefil, rezene, tarçın, aloe vera, papaya, kişniş tohumu, safran, maydanoz, elma sirkesi, nar suyu, ananas, kabak çekirdeği. Bunların kürleri var, dene. Daha da olmazsa doktora git.

:/benim adet duzensizligim war adet 1 yada 2 gun oluyorum bu adetimdede simsiyah geldi kan ben de doktora gitcem cok sinir bozucu bisi ya

Gebelik yoksa ve oruç tutuyorsaniz belki bünyenizi o değiştirmiştir belki.

Ilk adet düzensizliği tolere edilebilir ama 2.ay da tekrar ederde o zaman bir doktora görünürsünüz

adet belirtileriniz var mıydı?
ben hamilelegi kadar 15 sene adet belirtisi nedir bilmedim lavaboya gidince tesadufen adet oldugumu gorurdum ama hamile kaldigim ay adet gunu gecince sirtimda ve karnimda inanilmaz bir agri oldu
icerde kasiklarimda sanki kazi calismasi yapiyolardi icerde batmalar agrilar ilk kez ozama oldu eger bunlar adet sancisiyla ayni belirtilerse evet oldu

:/benim adet duzensizligim war adet 1 yada 2 gun oluyorum bu adetimdede simsiyah geldi kan ben de doktora gitcem cok sinir bozucu bisi ya
eger her ay duzenli adet oluyorsaniz 1 gun 2 gun farketmez dr lar icin onlar icin onemli olan zamaninda oluyomusun bir damlada olsa kanama oluyormu buna bakiyorlar
camur gibi kanama genelde icerdeki pis kan birikmiyle alakali oluyor

eger her ay duzenli adet oluyorsaniz 1 gun 2 gun farketmez dr lar icin onlar icin onemli olan zamaninda oluyomusun bir damlada olsa kanama oluyormu buna bakiyorlar
camur gibi kanama genelde icerdeki pis kan birikmiyle alakali oluyor
hayor iste canim ne her ay duzenli oluyorum nede dogru duzgun bi kanama war normal de 3 gun en az olunmali ve de kirmizi kan olmali korkuyorum bi hastalik cikcak diye kistim wardi hamile kalinca gecmisti tekrarlar diye odum kopuyo

hayor iste canim ne her ay duzenli oluyorum nede dogru duzgun bi kanama war normal de 3 gun en az olunmali ve de kirmizi kan olmali korkuyorum bi hastalik cikcak diye kistim wardi hamile kalinca gecmisti tekrarlar diye odum kopuyo
benimde kistim vardi hamile kalinca duzeldi sonra tekrarlarldi ama tekrarlamasinin sebebi hasimato hastaligimdan dolayi adetim tekrar 3 ay sekteye ugradi buda pko yu tetikledi
genelde bayanlarda adet duzensizligi pko ya baglanirmis ama aslinda hasimato sinsi sinsi ilerlermis anlamazlarmis ve kimsenin aklina bakmak gelmezmis
ben yillarca ugrastim bu yuzden sizde bir kreatin kinaz ve d3 testi yaptirin

cok sagolun mutlaka baktircam bu ay

Bende adetim duzenliydi en son adetimi gününde oldum ama Bu ay üstünden 20 gün geçti ağır bir grip geçirdim amoklavin diye ilaç aldım 1 adet bütün dengemi bozdu üşüme terleme evli değilim şimdi tarlusal kullanmaya başladım normalde böyle olmazdı ilişki yaşamadım sizce neden olabilir çok kafama takıyorum şu an böbreklerde ağrı var ramazan itibariyle de oruç tutuyorum yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…