• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği (resim)

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Telefonumda ki programa adet günlerimi kaydettim .Başlangıç ve bitiş olarak hepsi var. Çok düzensiz.. Bu ciddi bi durum mudur sizce?

Son düzenleme:
Aynı yaştayız normal bence. Hava değişimi , ruh halin etkileyebilir kafaya takılcak bi durum yok gibi geldi bana ama için rahat etmiyosa bi doktora görün tabii :KK52:

Bide tüylenme var .küçükken halam oturur her yerini alırdı. Kol bacak çene vs. Ondan gördükten sonra olmayan her yerimi almaya başladım arada jilet bile sürmüşümdür. küçüktüm yeni yeni yetişmeye başlarken. sonra baş edemez oldum. Hormon bozukluğundan şüphelendim açıkçası. Pko mu ne yazmışlar hep. Adet düzensizliği ve tüylenme bu hastalığın belirtisiymiş. Acaba küçük yasta alıştırdığım için mi böyle tüylenme yaşıyorum (hatta tüylenme bile demeyeyim artık). Aslında Pkolu arkadaşlar bilgi verse.adet düzenleri nasıl, benim olma ihtimalim var mıdır? Kilom 55.boyum da 163 falan. Korkuyorum açıkçası.

Bide tüylenme var .küçükken halam oturur her yerini alırdı. Kol bacak çene vs. Ondan gördükten sonra olmayan her yerimi almaya başladım arada jilet bile sürmüşümdür. küçüktüm yeni yeni yetişmeye başlarken. sonra baş edemez oldum. Hormon bozukluğundan şüphelendim açıkçası. Pko mu ne yazmışlar hep. Adet düzensizliği ve tüylenme bu hastalığın belirtisiymiş. Acaba küçük yasta alıştırdığım için mi böyle tüylenme yaşıyorum (hatta tüylenme bile demeyeyim artık). Aslında Pkolu arkadaşlar bilgi verse.adet düzenleri nasıl, benim olma ihtimalim var mıdır? Kilom 55.boyum da 163 falan. Korkuyorum açıkçası.
Pko hastasıyım bende tüylenme yok ama adet düzensizliğimden gitmiştim doktora. 3 4 ayda bir adet oluyordum ben. stresten falan diye hiç önemsememiştim. 21 yaşndayım bende. En son dedim bu işte bir iş var gittim. devlet hastanesnde kan tahlili yaptı ilaç verdi bunu kullan hasta olursn dedi ama içim hiç rahat etmedi. sonra annem dedi bide özele gidelim. özelde direk ultrasonla baktı pko hastası olduğumu soyledi. ilaç verdi bunu bitir hasta olucaksn hastalığınıın 2. günü gel dedi test falan yapcaklar. bide şeker hastası oluyolar pko hastaları şekerimi falan ölçtürcem. bence ihmal etme bir an önce doktora gitmelisi hava değişikliği stres falan diyerek önemsememezlik yapma yani. mutlaka hormonlarda bir sorun olabilir ve çok önemli bi durum.

Adet donemlerini hersey etkileyebilir stres vs. Ama tedbir amacli dr a gorunmekte fayda var herseyin erken tedavisi kolay. Ama bence bu duruumla tuylenmenin bi iliskisi yok gibi kucukken yaptigin calismalar tetiklemis gibi geldi bana

Back