H HLM krc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 8 88 3 27 10 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HLM krc #2 Regly düzensizliği 2 aydır görmüyorum bazen sancilarim oluyor cok kötü geçen bir tane kist yumurtaligimda vardi sorun adet gormemem
Regly düzensizliği 2 aydır görmüyorum bazen sancilarim oluyor cok kötü geçen bir tane kist yumurtaligimda vardi sorun adet gormemem
severussnape bir pko lu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 2.052 3.936 133 31 10 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HLM krc #3 HLM krc .!.: Regly düzensizliği 2 aydır görmüyorum bazen sancilarim oluyor cok kötü geçen bir tane kist yumurtaligimda vardi sorun adet gormemem Genişletmek için tıkla... ne zamandan beri düzensiz? ilaç kullanmadan regl olabiliyor musunuz..bende pkoluyum da
HLM krc .!.: Regly düzensizliği 2 aydır görmüyorum bazen sancilarim oluyor cok kötü geçen bir tane kist yumurtaligimda vardi sorun adet gormemem Genişletmek için tıkla... ne zamandan beri düzensiz? ilaç kullanmadan regl olabiliyor musunuz..bende pkoluyum da
H HLM krc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 8 88 3 27 11 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HLM krc #4 Uzun zamandan beri düzensiz kadınlık çok Zor birde değer bilinse