Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inositol kullanıp hamile kaldım sonrada bıraktım . Acaba hangi marka kullaniyorsunuzher konuya yazıyorum benim yazılarıma denk gelmemelerine şaşırıyorum kızların gerçekten kızlar ağır pkoluyum ilaçla bile adet olamıyordum diyet + inositol ile adet düzenim oldu. Şu inositolu alın aldırın artık !
Teşekkür ederim bunuda deniyeyimBir bardak kaynamış suya bır tarlı kaşığı kekik atıp demliyorum ılıyınca süzüp içiyorum bende etkili oluyor
Bende Ocak ayında kürtaj oldum ve adet olmadım dahaTeşekkür ederim bunuda deniyeyim
Ay çok sevindim canım , ben ilunga- F kullandım çok memnun kaldım yurtdışında yaşıyorum burda ondan yok şuan başka markaylq devam etmek zorundayım, İlunga-F markasını türkiye de ki doçent kadın doğum uzmanı bana tavsiye etmiştiInositol kullanıp hamile kaldım sonrada bıraktım . Acaba hangi marka kullaniyorsunuz
Merhaba normalde bidaha böyle sorunla karşılaşmamak için doktorlar 3 ay en az ara vermeyi tavsiye ediyor bence dikkat edin arkadaşım doktorunu hiç dinlemeden üst üste hamile kaldı 4 tane düşüğü olduKürtaj sonrası ne zaman adet olunur veya hamile kalınır mı bilgisi olan yok mu
Merhaba normalde bidaha böyle sorunla karşılaşmamak için doktorlar 3 ay en az ara vermeyi tavsiye ediyor bence dikkat edin arkadaşım doktorunu hiç dinlemeden üst üste hamile kaldı 4 tane düşüğü oldu
Bişey diyemem ozamam nekadar beklemeniz gerektiği belliBana bir ay korunman yeterli demişti vakumlu olduğu için
Gebe kaldınız mı acabaher konuya yazıyorum benim yazılarıma denk gelmemelerine şaşırıyorum kızların gerçekten kızlar ağır pkoluyum ilaçla bile adet olamıyordum diyet + inositol ile adet düzenim oldu. Şu inositolu alın aldırın artık !