• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği (pcos )

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
58
21
88
30
Merhabalar 1 ay önce kürtaj oldum pcosum ve adetim düzenli değil şuan soğan kürüne başladım. Ilaçsiz adet olmuyorum adet olabilmem için yaptığınız birşey var mı acaba

her konuya yazıyorum benim yazılarıma denk gelmemelerine şaşırıyorum kızların gerçekten kızlar ağır pkoluyum ilaçla bile adet olamıyordum diyet + inositol ile adet düzenim oldu. Şu inositolu alın aldırın artık !

Bir bardak kaynamış suya bır tarlı kaşığı kekik atıp demliyorum ılıyınca süzüp içiyorum bende etkili oluyor

her konuya yazıyorum benim yazılarıma denk gelmemelerine şaşırıyorum kızların gerçekten kızlar ağır pkoluyum ilaçla bile adet olamıyordum diyet + inositol ile adet düzenim oldu. Şu inositolu alın aldırın artık !
Inositol kullanıp hamile kaldım sonrada bıraktım . Acaba hangi marka kullaniyorsunuz

Kürtaj sonrası ne zaman adet olunur veya hamile kalınır mı bilgisi olan yok mu

Inositol kullanıp hamile kaldım sonrada bıraktım . Acaba hangi marka kullaniyorsunuz
Ay çok sevindim canım , ben ilunga- F kullandım çok memnun kaldım yurtdışında yaşıyorum burda ondan yok şuan başka markaylq devam etmek zorundayım, İlunga-F markasını türkiye de ki doçent kadın doğum uzmanı bana tavsiye etmişti

Kürtaj sonrası ne zaman adet olunur veya hamile kalınır mı bilgisi olan yok mu
Merhaba normalde bidaha böyle sorunla karşılaşmamak için doktorlar 3 ay en az ara vermeyi tavsiye ediyor bence dikkat edin arkadaşım doktorunu hiç dinlemeden üst üste hamile kaldı 4 tane düşüğü oldu

Bana bir ay korunman yeterli demişti vakumlu olduğu için
Merhaba normalde bidaha böyle sorunla karşılaşmamak için doktorlar 3 ay en az ara vermeyi tavsiye ediyor bence dikkat edin arkadaşım doktorunu hiç dinlemeden üst üste hamile kaldı 4 tane düşüğü oldu

Gebe kaldınız mı acaba

Back