Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun Rabbim evlet sahibi olmak isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.Benimde bir sorum olucak arkadaşlar bende adet duzensizligi yaşayan biriyim öncelikle pkoluyum ama benim kistler bi gelip bi gidiyor sogan kuru kullandım kistlerim yok oldu sonra göğsüm süt doluyordu 10 gündür hayit tohumu içtim simdi oda kesildi ve tam iki aydır adet olmadim bir hafta once bi pembe akintim oldu adet oldum sandim sonra beyaz akıntıya dönüştü doktora gittim ultrasonda sadece kucuk kistlerimin olduğunu söyledi ve adet sokturucu iki ampül iğne verdi ve yaptim ve 6 gundur adet olmadim bununla beraber yasmin ve glucophage verdi glucophage kullanıyorum gunde bir defa doktorum iki gun daha bekle adet olamasan bi tahlil yap gebelik yoksa yasmin kullan dedi sizce o pembe akıntının nedeni ne olabilir ben bununla beraber soğanı kabuklarıyla kaynatıp içtim o gün sadece bir kez kasilmam oldu ve yine sökmedi.Uzun oldu kusura bakmayın.Ayrica daha once adet sokturucu igne yaptigimda dördüncü gun adet olurdum.