adet düzensizliği mi yoksa başka nedenler olabilir mi

hadisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
2.144
0
66
Adana
merhabalar ben yeni üyenizim bilir kişilerden bilgi almak istiyorum doktora gitçem fakat adet günümü bekliyorum.ben bu ayın 3 ünde adet gördüm fakat 16 sında kahverengi akıntım başladı pembemsi bu 1 gün sürdü iç çamaşırımı lekeyle kirleeticek şekilde ertesi gün akşama doğru peçeteye gelicek şekilde her wc ye gittimde anlıordum akıntımı biraz yoğuınlaştı ama ağrım olmadı buda 1 ped rtasını doldurmıcak şekilde oldu ve şuan adetimi bekliorum tekrar olursamda gidicem dr.olmasamda ama bilen yada bana bilgi verebilecek birileri olursa sevinirim içimde çok ağır bi şekilde hamilelik hissi var nedenmi?açlık hissi çok hissediorum sofradan kalkıorum karnımda guruldamalar sanki kazıolar midemi oda halsizlik yapıo haliyle ara ara adet sancısı oluckamışım gibi ağrılarım bacaklarımda halsizlik ve uyku düzenim bozuldu daha doğrusu gözlerim çok yanıo hep uyku ister gibi yastığa başımı koydumda uyuyakalıorum normalde uykusuzluğa dayanan biriyim ama nedendir bilmiorum sol göğsümde bişi çekio sanki hareket ettimde sızlıor iğne batar gibi-mide bulantım yok ama açlık hissi baskın oldundan mide bulantıma fırsat kalmıor sanırm size sorum şu bu belirtimidir gerçi benim yumurtlama günümde 16 sıydı ama dedim gibi lekelenmeyle başlayan bir adete döndü diye düşündüm ama ped bile doldurmadı ama her wc ye girişimde peçeteye geliordu yardım lütfen dr..daha ii bilir diceksiniz ama yaşayan bilen tecrübeli duyarlılığınız için tşkler şimdiden.

inşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…