• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET DÜZENSİZLİĞİ Mİ BU ?

nightblue2678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
18
2
1
27
Kızlar normalde 5 gün adet oluyorum ama bu sefer 2 gün normal kırmızı renkte diğer iki gün az ve kahverengi oldum kesilmişti bugün 5. Gün pembemsi kırmızımsı şekilde yine geldi bu neden olur hamilelik falan alakası olabilir mi?

Kızlar normalde 5 gün adet oluyorum ama bu sefer 2 gün normal kırmızı renkte diğer iki gün az ve kahverengi oldum kesilmişti bugün 5. Gün pembemsi kırmızımsı şekilde yine geldi bu neden olur hamilelik falan alakası olabilir mi?
Adet duzensizligi 21 gunden daha az veya 35 gunden daha uzun araklilarla adet olma durumudur canim veya ayni ay icerisinden birden cok adet olma durumudur ki buda 21 gunden az adet gormenin icine giriyor zaten. Kanamaya gelince bildigim kadariyla 2-7 gun arasi kanama normal kabul ediliyor. Kanamanin turu yogunlugu vs degisebilir hava sartlari stresimiz kullandigimiz herhangi bir ilac bile buni etkileyebiliyor. Hamilelik oldugunu sanmiyorum anlattiginiz sekilde bende adet donemleri geciriyorum

Back