vakıf gureba da çok kalabalık oluyor. günde bilmemkaç tane hastaya bakan doktorlar bi süre sonra hiç önemsemeden haldır huldur yapıyor işini. ne derdini dinliyorlar ne özen gösteriyorlar. karşısındaki insana saygıları yok. sonuçta benim de ilk muayenem olacak çekiniyorum.
teknik üni. de okuduğum için tıp fakültesi yok sadece mediko var. orada kadın doğum doktoru vardı o doktora gitsem anlar mı uzmanına mı gitmek gerekiyor? anneme de zamanında kanser teşhisi koydular doktorlar kadın perişan oldu sonra kanser olmadığı ortaya çıktı. kimi doktor da yanlış ilaç veriyor. anneannemde bunaklık başladı yanlış verilen ilaç yüzünden. bana da skolyozun tedavisi yok böyle yaşıcaksın ömür boyu demişti bi doktor. ona inansaydım şimdi iki büklüm halde olacaktım. öldü diye morga kaldırılan akrabamız bile var:1shok: daha saymama gerek yok herhalde.
nefret ediyorum hastane doktor ortamlarından. sürünmedikçe de gitmem. eğer bu muayenede bi sorun yaşarsam daha da gidemem başka doktora falan. biraz fazla tedirginim. bilgisizim.mafoldumben
bir de en önemlisi açmadan muayene olmuyor mu ya?