• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET DÜZENSIZLIGI HAMILELIK

Handeyx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
58
18
8
24
Merhabalar hanimlar 60 gunde bir adet oluyorum yumurtlamam ne zaman bilmiyorum acikcasi regl takvimimde yumurtlama gunumde koyu kahverengi akintim oluyor suan adetime 10 gun var o takvime gore ve ara ara kasiklarmda agri oluyor adet oncesi olan biseymi bilmiyorm genelde 3.4 gun kala agrim olur benim bebek cok istiyoruz esim 1 bucuk ay once varikosel ameliyati oldu sperm sayisi dusuktu doktor suan bile cocugun olabilir canli gorunuyor hormonlarin demis bizde bekleyisteyiz hergun dua ediyorum rabbim tum bebek istiyenlerin kucagini bos birakmasin bi umut gebe olabilirmiyim diyorum ama bi yandanda sanmiyorum kalmak icin onerilerinz varmi yazarmisiniz

Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Benimde adetim çok düzensiz bazen 40-50-60 günü buluyor sebebini bilmiyorum hiç düzenli gelmedi. Kist filan yok görünüyor ama bakalım bidaha gidicem jinekoloğa. Çocuk düşünüyoruz sık sık ilişkiye girmeye çalışıyoruz

Ovulasyon testlerini kullanın oldukca basit, konforlu ve ucuz bir yol. Hergun yapmaya baslayin yumurtlama gününüzü net şekilde gösterecektir. Güvenilir bir test alın.

Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Benimde adetim çok düzensiz bazen 40-50-60 günü buluyor sebebini bilmiyorum hiç düzenli gelmedi. Kist filan yok görünüyor ama bakalım bidaha gidicem jinekoloğa. Çocuk düşünüyoruz sık sık ilişkiye girmeye çalışıyoruz
Ayni durum bende de canim bizim.isimz daha zor vallahi

Ovulasyon testlerini kullanın oldukca basit, konforlu ve ucuz bir yol. Hergun yapmaya baslayin yumurtlama gününüzü net şekilde gösterecektir. Güvenilir bir test alın.
Pcos olunca çok sayıda pik veriyor. İşe yaramaz ki.

Adet günü bittikten sonra ilk iki hafta çok önemli doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın

Pcos olunca çok sayıda pik veriyor. İşe yaramaz ki.
Oyle mi bilmiyordum Ama instagramda bir gebenin günlüğü sayfasi var ovulasyon testi takibi yapiyor cok fazla pco lu kadın testlerle hamile kalıyor sanırım 1000 mi geçmişti En son
Ama birden fazla cikinca hangisini değerlendiriyorlar bilemedim.

Oyle mi bilmiyordum Ama instagramda bir gebenin günlüğü sayfasi var ovulasyon testi takibi yapiyor cok fazla pco lu kadın testlerle hamile kalıyor sanırım 1000 mi geçmişti En son
Ama birden fazla cikinca hangisini değerlendiriyorlar bilemedim.
Onun için bi marka var sanırım ama geçen bi arkadaş aradı bulamadı. Piyasada toplu alımla uygun fiyata gelecek olanlar maalesef iş görmüyor.

Back