Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitmediniz mi?Kızlar merhaba,
16 mart tarihinde adet oldum ve o tarihden bugüne kadar regl olamadım 1 hafta önce adet söktürücü bitirdim ve hala adet olamadım akşam pembe bir leke geldi regl oldum sandım fakat devamı yok uzun süre adet olmadan gebelik gerçekleşebilir mi
Test yaptınızınmı yada kan verdimizmiKızlar merhaba,
16 mart tarihinde adet oldum ve o tarihden bugüne kadar regl olamadım 1 hafta önce adet söktürücü bitirdim ve hala adet olamadım akşam pembe bir leke geldi regl oldum sandım fakat devamı yok uzun süre adet olmadan gebelik gerçekleşebilir mi
Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım sürekli burayı takip ediyor ve okuyorum lütfen banada yardımcı olun adet tarihimdeyim ama lekelenme şeklinde akıntım var doktora gittim gebelik yok (gebelik istiyorum)adet söktürücü ilaç verdi herhangi bir sıkıntı yok ama ne zmn dr gitsem küçük basit bi kistim olduğunu söylüyor ve ben bunu anlayamıyorum neden her gittiğimde basit de olsa bunu söylüyor acaba benim yumurtam çatlamıyor olabilirmi çatlamayıp kiste dönüşmesi eğer çatlamıyorsa ne yapmalıyım
(Belki bu durumu yaşayan ve bana tecrübesini paylaşmak isteyen olur )
Test yaptırdım fakat sonuç negatif doktora da gittim doktor adet olmayı bekle diyor fakat söktürücü ile bile olamadım söktürücü kullandıktan sonra hamile kalmış olabilir miyimTest yaptınızınmı yada kan verdimizmi
Merhaba canım üzerinde biraz geçti belkide adet olmuşsundur ama olmadıysan kafana takma ve stres yapma ben birdefasında 20 gün gecikmiştim kesin gebelik desim ama sonrasında sökülmüştüm stres yapmaTest yaptırdım fakat sonuç negatif doktora da gittim doktor adet olmayı bekle diyor fakat söktürücü ile bile olamadım söktürücü kullandıktan sonra hamile kalmış olabilir miyim
Merhaba merak ettim regl olabildiniz mi. Bende de aynı sorun var, 8 marttan beri regl olamıyorum ve hamilelik düşünüyorumKızlar merhaba,