adet düzensizliği hakkında yardım lütfen

icequen

annesinin fındığı:)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
751
1
296
İzmir
kızlar merhaba,
tedirgin oldum çünkü ilk defa başıma böyle bişey geliyor 1 aylık evliyim geçen ay mayıs ayında 24ünde başladı adetim normal tarihde bu ay ise 10unda başladı adet gibi değil ama kırmızı su gibi bişey ve hala devam ediyor d.kontrol hapı kullanıyorum onun için ara kanama desem bu kadar uzun sürmez herhalde adetim bile bu kadar uzun sürmüyor çünkü acaba haptan mı böyle olmuştur 3 kutuya başlamıştım bu zamana kadar hiç bi yan etki görmedim bi taraftanda mide bulantısı başladı eşimde haptan galiba diye içme bi daha dedi hapıda bıraktım hiç başınıza böyle bişey geldimi bi fikriniz var mı

MErhaba Canım,
Ben de adet düzensizliğini zaman zaman yaşıyordum.Birkaç sene önce doktora gittim her şeyin normal dedi ama erkeklik hormonuydu galiba o biraz fazla dedi.Diane 35 mi neydi o hapı yazdı.Onu kullanmaya başlayınca sürekli sende olduğu gibi kırmızı,pembe akıntılar geldi.Bu tür haplar adeti tetiklemek,östrojen hormonunu artırmak,erkeklik hormonunu azaltmak için veriliyor.Bu süre içinde ssen de olduğu gibi akıntılar gelebiliyor.Ben de çok rahatsız olmuştum hemen bırakmıştım.Zaten bn de hap kullan kullan nereye kadar mantığı olduğu için hiç takmam hapları.Şuan 1 yıldır falan düzenli her ay geliyor.Bana kalırsa bırak gitsin hapı.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…