Adet düzensizliği diye gittim ,bebeğimi düşürdüm....

trabzonlu89

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
34
10
288
İstanbul
1 ay öncesınde adet düzensizliği,kanamaların uzun sürmesi sikayetleriyle kadın dogum uzmanına gıtmeye karar verdim. 1,5 aydır hasta olmuyordum. Doktora gıttıgımde daha kendısıyle karsılasmadan yanındakı hemsıre gebelık felan varmı dıye sordu. Bende bildiğim kadarıyla böyle bir durumun olmadıgını ama emın olmadıgımı söyledım. Dr. hanım geldi, kaç yasındasın kac aylık evlısın felan sordu yanıtladım. Sonra dırekt alttan muayene ettı. Akabınde dogum kontrol hapı ve farklı ıkı hap verdı kullanmaya basladım. Keşke baslamaz olaydım. Bir hafta sonra şiddetli bi kanama başladı.İnanın öyle böyle bısey degıl ama 3 günde bir yeni paket ped alıyordum. 10 gün dayanabıldım bu duruma ve tekrar dr a gıttım. Bu sefer durumu anlatınca baska bır ılgılendı benımle tekrar muayene ettı. Hemen ilaçlarımı değiştirdi. Alelacele bu ılacları bırak bu yenı yazdıgımı kullan tekrar kontrole gel felan dedı... Bitmek bilmeyen kanamalar tam 1 ay boyunca sürdü,parçalar geldi...Sonra baska bır doktora gıtme gereksınımı duydum meraktan. Öyküyü basından ıtıbaren anlattım ve acı gercekle karsılastım...En basta gebe oldugumu anlamadan dr a gıtmısım dr un verdıgı ılaclar ve dogum kontrol hapııı düşüğü tetiklemiş..Düşük oldugunu anladıktan sonra rahımde bırsey kalmasın dıye dıger ılacı yazmıs ve kanamanın devam etmesını saglamıs.. ve ben bunları ögrendıgımde artık hersey ıcın cok gectıı..Bilinçli oldugumu düşündüğüm halde ne kadar eksıklıklerım varmıs onu anladım ve bır daha gereklı tetkıklerı yaptırmadannn kesınlıkle tedavııı olmayacagım...

çok geçmiş olsun hemşerim.allah bir daha yaşatmasın.tabi sen en başında kanamayı normal adet kanaması sandın dimi.

Çok üzücü bir durum canım dr hakkında şikayette bulunmadın mı peki? sen hamilelik konusunda emin olmadığını söylemişsin neden bi tahlil yapmadan ilaç yazmış?

ayyy
çok kötü olmuş yaa
keşke en azından evde bi idrar tahlili yapsaydın hep mi adetlerin düzensiz oluyordu
çok geçmiş olsun yaaa
inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın

çok geçmiş olsun hemşerim.allah bir daha yaşatmasın.tabi sen en başında kanamayı normal adet kanaması sandın dimi.

Evet tabii... Zaten düzensiz ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşündüm yine...Hele o ıcımdekı felaket acılar felann bıde o acılarla calısmaya deveam ettım. Aynı zamanlarda görümcemde hamile kalıp düşük yaptı doktoru düşük yaptıgını anlamıs ve yataktan kalkma senın ıcın rısklı felan demıs.. Bende acıya agrıya tın bıle demedın bır ay boyunca ıse geldım gıttımm...

ayyy
çok kötü olmuş yaa
keşke en azından evde bi idrar tahlili yapsaydın hep mi adetlerin düzensiz oluyordu
çok geçmiş olsun yaaa
inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın

Evde test yapmıstım daha önce ama negatıf cıkıyordu. Ondan tam emın degılım anlamında söyledım zaten basında doktora ama pek etkılı olmadı sanırım..

Arkadaslar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze cok cok tesekkur ederım gercekten çok sağolun..Bu konuyu paylasma sebebım benım durumda olabılecek arkadaslar varsa daha temkınlı davranmaları gerektıgını anlatmaktı. Yanlıs tedavılerle saglıgımızdan olmakta var ısın ucunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…