herkese merhaba aranıza yeni katıldım bu kadar sıkıcı bir konuyla başlamak istemezdim ancak bu durum beni iyice geriyor. bekarım hiç cinsel deneyimim olmadı. 4 yıldır polikistik over sendromu tedavisi görüyorum ve son 2 yılda düzeldi denebilir. hala kist var ancak zararsız kistlermiş. birkaç yıldır normal adet görüyorum sadece ekim ayında duraklıyorum taş çatlasa 3- 10 gün içinde tekrar adet görüyordum ancak geçen yılın eylül ayında oldum ve hala tık yok regli olamıyorum . Doktora gittim tahlil yapıldı herşey normal ama hala olmadığımı anlamış değilim. stresten olabilceğini söylediler rahat ol diyorlar ancak okulumu ve sınavları çok ciddiye alıyorum ve düşük olmak beni korkutuyor ailemin okula para verirken çok zorlanıyor onları yüz üstü bırakmak istemiyorum. ancak önceden de sınav oluyordum ama böyle durdurmadı size başka bir sebebi olabilir mi ? Strestense ne yapabilirm ?
Canım Benim Kıyamam sana istersen önce bir doktora görünregli olamayan benim 20 yaşındayım öğrenciyim. Şuan ilk defa duyuyorum. Kullanıp kullanmama konusunda kararsıızım çünkü herkesin bünyesi birbirinden farklı zarar verme ihtimali var ama zararsız bir kür olduğunu düşünürsem deneyebilirim. gözüm karardı bu aralar yiyce hassas gergin oldum
Genelde Stres çıkıyor cevabı benim tavsiyem bu konuyu mümkün olduğunca az düşün çünkü düşündükçe dahada stres oluyor insan düşünmeyi azaltırsan birgün kendiliğinden bir bakmışsın adet olmuşsun ve rahatlamışsın:) gittim stresten olabilceğini söyledi. :S
haklısın artık umrumda bile değilGenelde Stres çıkıyor cevabı benim tavsiyem bu konuyu mümkün olduğunca az düşün çünkü düşündükçe dahada stres oluyor insan düşünmeyi azaltırsan birgün kendiliğinden bir bakmışsın adet olmuşsun ve rahatlamışsın
Bende beklemeyi pek sevmiyorum ama işte napıcaksın bazen mecburen bekliyoruzhaklısın artık umrumda bile değilişte insan sebep arıyor beklemekten hiç haz etmem
evet çok zor bi konu doktorlar da tam olarak sebebini söyleyemiyorlar allah bu sıkıntısı olan herkese yardımcı olsun ...Doktorlar bu konuda her zaman stres diyorlar benim arkadaşlarımında neredeyse hepsi bu adet düzensizliği derdini çekiyor doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım daha düzenli adet olduklarını söylüyor ama onunda kilo aldırma ve evlenince zor çocuk sahibi olma gibi handikapları var diyorlar zor bir konu gerçekten
Amin Hayatımevet çok zor bi konu doktorlar da tam olarak sebebini söyleyemiyorlar allah bu sıkıntısı olan herkese yardımcı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?