• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği 19gün sonraki kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
4bucuk yıllık evlıyım.2yıl önce sağlıksız bi gebelık gecirdim kürtaj oldum.2010martta 3yıl olacak kürtaj olalı. ekim ayında asılama yaptırdım.4kasımda kendılıgınden regl oldum.adet tarıhmden önce.
4aralıktı regl gunum 22aralık salı gunu akşam üstü 5te. tırnak kadr bı kanamam oldu sonrasında pede bıle gerk kalmadı azcı azcık kanama oluyor aslında kanamda denmez kahverengı gıbı rengi salı gunu sabhtan test yapmıştım negatıfçıktı.böle bısı yaşayan varmı.a 2yıldır dusuk yaptıgımdan berı adetlerım duzenli değil ama böle bişide başıma gelmemişti.düşügümdne önce adetleırm çok düzgündü ay dedi mi oluyordu.
bugün hiç olmamış kanama camaşırım temiz.
kafam karıştı ya gebelık olsaydısalı günü testteçıkmazmıydı.yoksa niye böle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi biraz karışık olmuş yazdıkların canım.tekrar ne zaman aşılaman oldu ne zaman adet oldun sonra birdaha mı aşılama oldun tarih tarih yazabilir misin canım?

canım 22 ekımdı sanırım aşılama oldum test gunum 4kasımdı adet gunum 8kasımdı ama 3u gecesı regl oldum.1tek aşılama oldum
buayda 4 aralık dıye dusündüm adetimi.ha bıde ovalasyon testı kullandım gecen ay 28kasımda 2.çizgiiygördum.

şimdi anladım canım yani ovulasyon testine göre 12 aralık civarı bir tarihte adet olman gerekiyormuş ama henüz olmadın.olasılıklar 1- hala aşılamada kullanılan ilaçların etkisiyle adet düzenin şaşırmış durumda ve bir sonraki ay düzenli bir şekilde görmeye başlarsın adetini.olasılık 2-çok geç döllenen bir gebeliğin vardır ki seni üzmek istemem ama bu tür gebelikler pek sağlıklı olmuyorlar malesef. inşallah önemli bir durum değildir ama yinede en iyisi bir jinekologa gitmek belkide aşılama sonrası küçük kistlerinde oluşmuş olabilir

canım fikrim yok bişey diyemiycem ama Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah ve lansorcuğumu da :Saruboceq:

Yani anlayamadım ? 2-3 yıldır korunmuyorsun ve hamilelik olmuyor mu canım?Umarım önemli bir sorun yoktur

şimdi anladım canım yani ovulasyon testine göre 12 aralık civarı bir tarihte adet olman gerekiyormuş ama henüz olmadın.olasılıklar 1- hala aşılamada kullanılan ilaçların etkisiyle adet düzenin şaşırmış durumda ve bir sonraki ay düzenli bir şekilde görmeye başlarsın adetini.olasılık 2-çok geç döllenen bir gebeliğin vardır ki seni üzmek istemem ama bu tür gebelikler pek sağlıklı olmuyorlar malesef. inşallah önemli bir durum değildir ama yinede en iyisi bir jinekologa gitmek belkide aşılama sonrası küçük kistlerinde oluşmuş olabilir

aşılamdn sonra vaktınde adet odlugum için kist olma durumu olmaz dedi doktor salı gunune randevu alabildık gidicez bakalım.
gercıo gune kadr ne olur ne olmaz bılemıyorum ama.
gebelık ihtimalı çok düşük geliyor zaten bana .yanı o piyango bıze vurmaz teste negatıf görup kan görupte gebelık beklemek fılmlerde olur :)
tabı yınede herseyı en iyibilen Allah tır
sanırım sende bebk istiyosun nekadrlık evlıısin nemzandan beri istiyosun

canım fikrim yok bişey diyemiycem ama Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah ve lansorcuğumu da :Saruboceq:

fikrı olan paylaşsın derken yanlız anlamyın nolur devrık bi cumle oldu gecenın 2sı olmasına verın.
bıde kafam karıştı artıkyaaa

aşılamdn sonra vaktınde adet odlugum için kist olma durumu olmaz dedi doktor salı gunune randevu alabildık gidicez bakalım.
gercıo gune kadr ne olur ne olmaz bılemıyorum ama.
gebelık ihtimalı çok düşük geliyor zaten bana .yanı o piyango bıze vurmaz teste negatıf görup kan görupte gebelık beklemek fılmlerde olur :)
tabı yınede herseyı en iyibilen Allah tır
sanırım sende bebk istiyosun nekadrlık evlıısin nemzandan beri istiyosun

canım ben 7 buçuk yıllık evliyim.2009 ocak ayından bu yana 3 tüp bebek denemem oldu.ilki pozitifti ama dış gebelik oldu ve ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı sonraki ikisi ise hiç tutmadı.son negatifimi bende ekim sonunda aldım ve kasım ayında hiç adet olmadan 15 aralıkta ancak adet olabildim

canım ben 7 buçuk yıllık evliyim.2009 ocak ayından bu yana 3 tüp bebek denemem oldu.ilki pozitifti ama dış gebelik oldu ve ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı sonraki ikisi ise hiç tutmadı.son negatifimi bende ekim sonunda aldım ve kasım ayında hiç adet olmadan 15 aralıkta ancak adet olabildim

hım gecmişolsun canım umıdını kaybetme yınede rabbımçok buyukkk

bu konuda tamda imzamda yazdığı gibi düşünüyorum zaten canım.bir gün....... inşallahhhhhh

Back