Merhabalar 2 yillik evliyim evlenmeden önce hic duzensiz degildi adetim ki guatorim var buna ragmen cok duzenliydi evlendikden sonra bebek istedim ilk gunden beri olmadi ve adetim cok kotu oldu hic duzene girmedi en uzun 60 gun surdu döngum en kisa 17 gun anlicaginiz a gecikti hamilemiyim die sewinemiyorum bile bugun adet sancisi cekiyorum ama gelen giden yok ne yapmam lazim duzene sokmak icin 8 ay doktor kontrolune gittim adet takvimi yaptilar ama sorun yokmus gibi dawrandi bi öneride bulunmadilar 2 kez asilama yaptirdim onda bile duzensiz geldi 15.gun gelmesi gerek adet 17 gun geldi siz dusunun.
Asagida attigim seyleri verdi aktar adet duzenliyomus bilmiyorum dogrumu adet olayim öle baslayim dedim nasip hersey sizim öneriniz varmi ?
Son 3 ay 17. 21. Gun dongulerimde adet oldum en son adetim ise 47.gun de oldum su an bilmiyorum ne zaman olurum.
Benimde duzensizdi evlendikten sonra 40 gün üstüne oluyodum en fazla sonra bittikten sonra 10 gün sonra tekrar oldum bu sefer gittim prolaktin hormonu yüksek çıktı , ama siz doktora gittim diyosunuz mutlaka bunlara bakılmıştır
Benimde duzensizdi evlendikten sonra 40 gün üstüne oluyodum en fazla sonra bittikten sonra 10 gün sonra tekrar oldum bu sefer gittim prolaktin hormonu yüksek çıktı , ama siz doktora gittim diyosunuz mutlaka bunlara bakılmıştır