Adet duzenleyici

Meral_tosun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
25
3
6
27
Hanimlar merhaba adetim asiri duzensiz 5 ayda 6 ayda bir falan oluyorm dr.a gittim hap vermemisti bu yuzdenmi bilmyorm ama 4 yillk ewliyim hala cocugumuz yok dogum kontrol hadi deglde adet duzenleyici hap bileniniz varmi

Doktor neden adet duzenleyici yazmadi peki ne dedi vermicem derken ohtiyacmi gormedi benim kullandigim iki tane vardi ama kullanimi doktor soylesin 1. Si primolut-n ikincisi tarlusal primolut-n adet geciktirici olarak gecior ama 10 gun kullanip birak demişti doktor cok kullanmak sakincalidr dedi kullandim adet duzenleyici olrak da kullaniliormus cunku hapi birktim 10 gun sonra adetim geldi aama diger ay bu ay yani gelmedi tarlusal kullandm 6 gunn hali bıraktikdan 5 gun sonra adetm geldi artik hastaneye gidip kan vermekden yoruldm gebelik testi olayi icin dogum kontrole basslicm hem koruncam hemde adeti duzenlior yasmin die hapa baslicm kilo aldirmiomus onu denicem bndede duzenszlik var cunku biseyde cikmmio temiz cikio hep usg de.adam kovalicak artk bidey yok gelme die hapa baslicm anlicagn h d kotnrol haplari kiyom kistin varsa onuda yok edior ama kilo olayi kotu yasmin yapmiormus bakicaz ona smdi

Doktor bana yasin kucuk daha duzene girer dedi sadece 19 yasindaydim iste gittigimde

Hanimlar merhaba adetim asiri duzensiz 5 ayda 6 ayda bir falan oluyorm dr.a gittim hap vermemisti bu yuzdenmi bilmyorm ama 4 yillk ewliyim hala cocugumuz yok dogum kontrol hadi deglde adet duzenleyici hap bileniniz varmi
Agnucaston hayıt tohumu konsantresi bitkisel bir hap. İster hayitı alıp çayını için isterseniz de hapını alın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…