• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzenlemesi için progestan kullananlar

prettypretty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
108
24
48
Merhaba kızlar ben evleneli iki yılı gecti regl öncesi 2-3gun suren kahverengi akıntı sebebiyle doktorum progestan verdi, oncesinde hormon test degerlerim normal cıktı. Kist de yok. Progestanı ıc , lekeyi keser ve adet duzenli hale gelir dedi, içtim içmeye de bırakalı bugun 6.gun bitti ve hala regl olamadım ve ara ara kahverengi lekenmem var, kasık agrısı var, adet duzenleme amacıyla kullanıp da bu derece geciken oldu mu hic yardımlarınızı bekliyorum kızlar. Yoksa hamile miyim bilemedimm:) bu kadar geciktiriyosa bunun neresi duzenleyici onu da anlamadım gogus agrısından öldüm bittim kac gundur. Yardımlarınızıı bekliyorum

Kimse yok mu sesimi duyan :(( az az kahverengi lekelenme var bu ilac aslında bunu kesmek icin degil miydi.. Anlayamıyorum.. Progestandan sonra hamile kalan var mı belirtiler nelerdii yarın 7.gun olacak ilacı bırakalı

::((( anlasılan kimse yardımcı olamicak progestan ı asla bir daha kullanmak istemiyorum en azından regl düzenleme amacıyla... Tek bir ihtimal var o da hamilelik yuzunden gecikme yasıyor olabilirim..cunku bugun idrarda da koyuluk vardı. Neyse burada kendi kendime konusmaktansa bi test alıp ugulayayım :((((

Doktorum kistim icin verdi bana. Yaklasik 5 aydir cocuk istiyoruz. Bu ay kistimin oldugunu ve hormanal dengesizlik yasadigimmi ogrendim.bu sebeple doktorum progestqni kullanmami istedi. Henuz 7.gunum bitti. 4 ocakta adet gormem lazimdi. Hala adetlenmedim.doktor kutuyu bitirince bekle dedi. Ama bu kadar uzun mu bekleniyor benim de kafam karisti simdi

Bana adetin 17.gunu basla ve 10gun kullan bırak adet baslayacak dedi, buna göre 2ocakta olmalıydım. Ben de aynı durumdayım Hala olmadım ...ne oldugunu ben de çözemdim hamilelik testi de yapamadım henuz kafam karısık

Doktorum bana. Reglin17.gunu basla ve 10gun kullan bırak regl olacaksın dedi, 2ocaktan beri tık yok aynı durumdayım ben de.. Hamilelik testi de yapamadım henuz.. Kafam karıstı

ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ben progesteron u onun için kullandım ama bebek karnımda öldü, eğer kahverengi lekelenmeleriniz varsa ve adet olmadıysanız bhcg yaptırmanızı öneririm dış gebelik belirtisi kahverengi lekelenme olabiliyor aralık ayının sonunda geçirdim dış gebeliği ve eğer bhcg değeriniz pozitif dahi çıksa 1 hafta boyunca 2 günde bir tekrarlayın bende ilk 3 tahlil dış gebeliği işaret etti sonra ise normal gebelik gibi yükseldi (X2) kese görünene kadar dr. kontrolünde olun.erken teşhis hayat kurtarır unutmayın.

Doktorum kistim icin verdi bana. Yaklasik 5 aydir cocuk istiyoruz. Bu ay kistimin oldugunu ve hormanal dengesizlik yasadigimmi ogrendim.bu sebeple doktorum progestqni kullanmami istedi. Henuz 7.gunum bitti. 4 ocakta adet gormem lazimdi. Hala adetlenmedim.doktor kutuyu bitirince bekle dedi. Ama bu kadar uzun mu bekleniyor benim de kafam karisti simdi

aynı şekilde banada doktor verdi bana dediği ilaç bitiminde iki üç gün içerisinde adet göreceksin ama adet olmazsan 10 güne kadar bekle test yap sonra dedi. inşallah hamilesindir rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Back