• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzeni

ecrin_hatice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
201
1
46
İstanbul
kızlar bnm adetim çok gecitmeye başladı normalde siklusum 32 gün ama bu aralar çok anormalleşti artk ne zaman adet olucağımı kestiremiyorum.son 4 ayı yazıyım size 01 kasım-05 aralık-13 ocak-25 şubat ve bqn ayın 28 i adet olmadım pek ağrım da yok bu işden hiçbşy anlamadım ben hamile kalmak istiorum 1 senedir deniyoruz ama olmuyo onu kafama taktığım için düzensizleşmiş olabilir mi test yapcam ama çıkmıcağını düşünüyorum normalde adetinden 3 gün geçtikten sonra çizgi belirginlşmeye başlıyomuş ya ben adet zamanımı bilmiyorum ki ne kdr geçtiğini hesaplıyım. nasıl yapcam bana bi akıl verin ya nasıl hesaplıcam.

canım düzensizlik iyi bir şeye işaret değil bence.. evet kafaya hamileliği takınca o da düzeni bozar ama yine de doktora görünmende fayda var, tahlillerin yapılsın.. allah korusun belki kist falandır da adet düzenini bozan.. ihmal etme derim..
Rabbim tez vakitte bebeğini göbişine verir inşallah..

amin canım doktora gittim bebek için o zaman sölemiştim ama önemli bişey görünmüyo olabilir demişti.bu ay adet olmayı bekliyorum bittikten sonra eşimle beraber gidicez bu sefer üstüne basa basa sölicem çünkü çok can sıkıcı olmaya başladı.

merhaba canım senin yaşadığın duyguyu ben cok iyi biliyorum .Aynı durumdayım çünkü adet düzenim bozuldu bizde bebek istiyoruz.Adet olmam gereken gün dündü.Ama hala olmadı.Test yapmak istemiyorum cünkü hamilelikle ilgili de bir belirti yaşamıyorum kendimi dinler oldum.Bugün de geçsin bakalım mevsim değişkliği de gecikme yaratabilrmiş.Eşimde hergün soruyor.Gözü yollarda.Bebek psikolojisi ile yaşıyorum düşünmeyin diyorlar ama eldemi.?Kafam karısık mevsimsel gecikmeler stresler adet düzenini bozuyorise ben nasıl ovulasyon günümü tespit edicem.Sürekli hesaplardayım.Allah inşallah gönlümüze göre verir.

önceden arada böle uzamalar oluyodu ama artk sürekli olmaya başladı hala olmadım dün test yaptım hiçbşy çıkmadı demekki yok er ya da geç olucam ama bu uzamalar canımı çok sıkıyo ben olmadığını biliyorum ama eşimin içinde hala ümit var belki vardır da erken die çıkmıyo.rabbim çok aratmadan kucaklarımızı doldursun inş.

Eğer bu ayda olursam bu sefer bir doktora gidicem.Nedeni ne olabilr acaba diye.Ben kasım ayında bir doktora gittim bir bebek düşünüyorum problem varmı diye hiçbir sorun cıkmamıstı.Yine giderim ovulasyon takibi için kaçırmak istemiyorum bu ayda.Planım bu birde önerceği birşey olabilir.Bekliyorum.Hayırlısı bakalım.

Kendi derdimle uğraştığım yetmedi bir de etrafın benim yerime çocuk özlemi çekmesine bir anlam veremiyorum.Milletin sorunu oldu.Bu tarz sosyal bir çevrem olmasından ötürü rahatsızım.

Canım stres adeti çok etkiliyor...
Ama düzensizlikler devam ederse doktora git bence...

Eğer bu ayda olursam bu sefer bir doktora gidicem.Nedeni ne olabilr acaba diye.Ben kasım ayında bir doktora gittim bir bebek düşünüyorum problem varmı diye hiçbir sorun cıkmamıstı.Yine giderim ovulasyon takibi için kaçırmak istemiyorum bu ayda.Planım bu birde önerceği birşey olabilir.Bekliyorum.Hayırlısı bakalım.

canım bende gittim tertemizsin dedi.eşimi çağırdı senn eşin görünmüşmüydü yoksa sadece sen mi muayene oldun??

Doktora gittiğimde sadece ben muayene oldum.Banada hiç bir sorun yok dedi.Vaginal ultrasonla baktı hatta.Rahime iltihap vs var mı diye.Necite temiz dedi.Bir arkadasımda gecen sene cocuk için uğrasıyordu.Onun gittiği doktorda bir sorun yok demiş daha sonra doktorunu değiştirmişti.İkinci doktor iltihap varmıs farketmiş.iltihabı kuruttuktan sonra hamile kalmış arkadaş.

bana da gittiğim doktorlar iltihap var dedi ama az.yani hamileleği engellicek kadar çok değilmiş 3 doktora gittim.3ü de aynı şeyi söledi.

beklentim felan kalmadı dün gece kırmızı kart gördüm.Artık bu ay inşallah.bu kadar uzun beklemek cok zor.32 de bir adet oldum .4 ocak-30 ocak ve 27 şubatta olmuştum 30 mart da son adet günüm düzensizliğe bakarmısın 26 29 ve 32 günde bir oluyorum.

10 haziranda 4 yıı olcak inşallah.Ne kadar çabuk geçmiş e bu zamanın sonunda insan bir melekle evliliğini taçlandırmak istiyor.Henüz zamanı değil demekki.

ben de yeni evlisin sandım.maşallah.ben 1 senemi yeni doldurdum.ilk gittiğim doktor vajinadan fitil vermişti.son gittiğim dktorda iltihap için antibiyotik vermişti.bu adetimi olsam eşimle gitcez ama olmaya niyeti yok test yaptım bşy çıkmadı beklemedeyim.

Back