adet düzeni

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Adet geciktiricisi kullanan hanımlardan yardım istiyorum. :)
Yıllık iznim geldi :) ve takvim programına göre (ki yüzde 90 tutuyor) tatilimin son günü adetim başlıyor.
İki gün öncesinden başladığı zamanlarda oldu öyle olursa ziyan olacak tatil. O yüzden ilaç kullanmak istiyorum benim gibi tatil için adet geciktiricisi kullanan var mı?

Ben zaten adet döneminde ruhsal olarak bitik olduğum için yan etkisi çok önemli değil ama kullananlar varsa yazabilir mi? İzni değiştirme imkanım pek yok.

Şimdiden teşekkür ederim.

Adetiniz düzenli mi, geciktiriciler kalıcı olarak düzen bozabiliyor . Bu yüzden çok tavsiye edilmiyor aslinda .
Ayrıca geciktirici de daha gergin olursunuz adet döneminin duygusal döngüsü devam eder fizyolojik döngüsü değişir .

Adetiniz düzenli mi, geciktiriciler kalıcı olarak düzen bozabiliyor . Bu yüzden çok tavsiye edilmiyor aslinda .
Ayrıca geciktirici de daha gergin olursunuz adet döneminin duygusal döngüsü devam eder fizyolojik döngüsü değişir .

düzenlidir
ama başka imkanım yok ki :( napabilirim başka?

Adet geciktiricisi kullanan hanımlardan yardım istiyorum. :)
Yıllık iznim geldi :) ve takvim programına göre (ki yüzde 90 tutuyor) tatilimin son günü adetim başlıyor.
İki gün öncesinden başladığı zamanlarda oldu öyle olursa ziyan olacak tatil. O yüzden ilaç kullanmak istiyorum benim gibi tatil için adet geciktiricisi kullanan var mı?

Ben zaten adet döneminde ruhsal olarak bitik olduğum için yan etkisi çok önemli değil ama kullananlar varsa yazabilir mi? İzni değiştirme imkanım pek yok.

Şimdiden teşekkür ederim.
Adet geciktirsin diye içmemiştim ama başım ağrıyor diye minoset içtim 5 gün adet olmadım. Ki ben günü gününe adet olsn biriyim. Hatta eşimle ikinci çocuğa hamile ksldım diye düşünerekten tuhaf hissetmiştik kendimizi.

Bir an kızım olacak sandım. 😆

Ben primolut n kullanmıştım yan etkisini görmedim. 10 günü geçmemek şartıyla günde 3 kez alınıyor. Bıraktıktan 2 gün sonra regl oluyorsunuz. Yan etki işi bünyeden bünyeye değişiyor. Hiç bir yerde de okumadım ve görmedim kalıcı bozukluk yarattığını, ki aksine düzensiz kanamaları düzenlemek için de reçete edilen bir ilaç.

Ben primolut n kullanmıştım yan etkisini görmedim. 10 günü geçmemek şartıyla günde 3 kez alınıyor. Bıraktıktan 2 gün sonra regl oluyorsunuz. Yan etki işi bünyeden bünyeye değişiyor. Hiç bir yerde de okumadım ve görmedim kalıcı bozukluk yarattığını, ki aksine düzensiz kanamaları düzenlemek için de reçete edilen bir ilaç.

her yerde bu ilacı okudum. Peki siz tatil için mi kullanmıştınız? Kaç gün önce başladınız

aa o da olabilir o zaman. Ben denize havuza giremem mikrop kaparım filan diye korktum kan ya sonuçta hiç kullanmayınca bilemedim.
Hayır hayır aksine vajinayı daha çok koruyor tampon ,
Neden mikrop kapasınız.
Tampon kullanımında 2 sorun var biri bakirelik ikincisi toksik şok sendromu .
Toksik sokun tek nedeni tamponun uzun süre vücutta kalması . 4 saatte bir değişip gece uyurken ped kullanırsanız hic bir sorun olmaz.

Hayır hayır aksine vajinayı daha çok koruyor tampon ,
Neden mikrop kapasınız.
Tampon kullanımında 2 sorun var biri bakirelik ikincisi toksik şok sendromu .
Toksik sokun tek nedeni tamponun uzun süre vücutta kalması . 4 saatte bir değişip gece uyurken ped kullanırsanız hic bir sorun olmaz.

ya cok rahatladım teşekkür ederim

Back