Gebeliğe Hazırlık Adet düzeni incir kürü hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
kızlar merhaba. Bende pcos var. Ben de gebelik düşünmeye başladıktan sonra incir kürü ve Havuç kürü uygulayayım dedim. Uyguladıktan sonra 1 hafta sonra pembe bir akıntı oldu adet gibi değil ama akıntı gibi de değildi. Ama günlük pedi bile doldurmuyordu damla damla. Şimdi kahverengiye döndü. Ve yaklaşık 5 gün oldu. Acaba yumurtlama kanaması mı. Bu zararlı bişey mi? Bebeğe engel mi. Ya da erken yumurtladıysam yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim. Lütfen fikir verin kafam allak bullak.

Yumurtlama kanamasıdır yüksek ihtimal canım

İncir ve havuç kürü nasıl yapılıyor bende de pcos var bu arada geçmiş olsun canım

İncir ve havuç kürü nasıl yapılıyor bende de pcos var bu arada geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım. 7 8 tane inciri yarım litreden biraz fazla bi suda 15 dk kaynatıyorsun. 3 tane havucu da soymadan 4e 5e bölüp 20 dakika kaynatıyorsun. Farklı kaplarda ama. Sonra bunlar ılıdıktan sonra süzüp karıştırıp içiyorsun 21 gün. YouTubeda videoları var ayrıntılı

Hm tamam canım teşekkür ederim rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

İnşaallah canım ama sanmıyorum Hiç bir belirti yok çünkü. Yine de olumlu düşünmekte fayda var siz yaşadınız mı hiç yerleşme kanamasını
İnşaallah canım benim.

yok hiç yaşamadım maalesef canım

Pkolularda insülin direnci var ve incir kürü çok tehlikeli. Soğan kürü veya hayıt suyu deneyin. Allah inşaallah en kısa zamanda size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Birde korkmayın bende de pko var hemde ileri derecede. 3.5 yıl boyunca uğraştık olmadı. Sonra hamile kaldım dış gebelik olduğunu öğrendik
Kürtaj oldum. Şimdi yine hamileyim çok şükür. Önemli olan doğru doktoru bulmak ve dua ederek sabretmek.

Amin canım çok teşekkür ederim böyle Mesajlar alınca insan çok ferahlıyor. Nasıl hamile kaldınız peki

Amin canım çok teşekkür ederim böyle Mesajlar alınca insan çok ferahlıyor. Nasıl hamile kaldınız peki
Doktorun verdiği bir ilaçla ikiside aynı şekilde. Daha önce ki doktorlar hep tüp bebek bile yapsan tutmaz dedi. Ama çok şükür ilaçla oldu. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizde güzel haberler alırsınız inşaallah

Amin Canım isteyen tüm herkese inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…