- Konu Sahibi semraozsoy
-
ben de yaşadım aynı şeyi ve biçok kişiden de duydum...sonrasında da hemen hamile kaldım
7 aylık hamileyim canım,ben de senin gibi sormuştum başkalarna ,rahim kendini hamileliğe hazırlıyor falan demişlerdi.ne kadar doğrudur bilemiyorum,ilk korunmasız ilişkimde adetim 3-4 gün gcikti,bir sonraki ay da hamile kaldım.inşallah senin de gönlüne göre olur.
hatta ben de senin gibi çok korkmuştum,hep düzenli olurken bebeğe karar verdikten sonra niye düzenim bozuldu diye...ama çok şükür Rabbim aratmadı hemen verdi bebeğimi,dediğim gibi bu bi genelleme değil sadece kendi yaşadığım olay.
evet ilk olacak inşallah
esracım vermiş olduğun bilgilerden dolayı sana çok teşekkür ediyorum canım tekrar görüşmek dileğiyle allaha emanet ol canım hayırlı geceler :79:
sağol canım,dün görmemişim msjını,görüşmek üzere
selam kızlar ben nisandan beri ibtiyorum bu ay 10 gün geç oldu adetim, hamileyim diye ümetlenmiştim ama olmadı
Bende aynı şeyi yaşadım, gününü hatta inanaın akşama doğru olurdum onu bile şaşmazdı ama bebek düşünmeye başlayınca düzenim alt üst oldu. ya erken oldum 3-4 gün yada geç. 1 senenin sonunda hamile kaldım. dr um normal psikolojik olabilir demişti. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?