ADET düzeni bozulanlar (Korunmayı bıraktıktan sonra)

semraozsoy

GÖKTUĞ Q EYMEN PAŞALARIMM
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
2.068
0
66
Sakarya
benim yedi yaşında bir oğlum var nasipse ikinciyi istiyoruz arkadaşlar korunmayı bırakalı 2 buçuk ay oldu korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu benim durumumda olanlar varmı bilgilerimizi paylaşabiliriz :79:

Son düzenleme:
ben de yaşadım aynı şeyi ve biçok kişiden de duydum...sonrasında da hemen hamile kaldım:nazar:

ben de yaşadım aynı şeyi ve biçok kişiden de duydum...sonrasında da hemen hamile kaldım:nazar:

ayyyyyyyy canım ağzın bal yesin artık korkmaya başlamıştım adetimin günleri şaştığı için , şimdi hamilemisin canım yoksa olayın eskimi

Son düzenleme:
7 aylık hamileyim canım,ben de senin gibi sormuştum başkalarna ,rahim kendini hamileliğe hazırlıyor falan demişlerdi.ne kadar doğrudur bilemiyorum,ilk korunmasız ilişkimde adetim 3-4 gün gcikti,bir sonraki ay da hamile kaldım.inşallah senin de gönlüne göre olur.

hatta ben de senin gibi çok korkmuştum,hep düzenli olurken bebeğe karar verdikten sonra niye düzenim bozuldu diye...ama çok şükür Rabbim aratmadı hemen verdi bebeğimi,dediğim gibi bu bi genelleme değil sadece kendi yaşadığım olay.

7 aylık hamileyim canım,ben de senin gibi sormuştum başkalarna ,rahim kendini hamileliğe hazırlıyor falan demişlerdi.ne kadar doğrudur bilemiyorum,ilk korunmasız ilişkimde adetim 3-4 gün gcikti,bir sonraki ay da hamile kaldım.inşallah senin de gönlüne göre olur.

inaşallah canım dediğin gibidir allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebeyini canım benim adetim gecikmiyor aksine erken olup iki gün çok yoğun gelip bitiyo bu ay yine 6 gün fala erken geldi geçen ayın kasımın 3 de adet olmuştum aralığın biri gibi bekliyodum kasımın 26 sındayine adet oldum bu durum biraz canımı sıktı içime biraz su serptin teşekkürler :70:

Son düzenleme:
hatta ben de senin gibi çok korkmuştum,hep düzenli olurken bebeğe karar verdikten sonra niye düzenim bozuldu diye...ama çok şükür Rabbim aratmadı hemen verdi bebeğimi,dediğim gibi bu bi genelleme değil sadece kendi yaşadığım olay.

senin ilk bebeğinmi canım :emir_bebek::nazar:

esracım vermiş olduğun bilgilerden dolayı sana çok teşekkür ediyorum canım tekrar görüşmek dileğiyle allaha emanet ol canım hayırlı geceler :79:

Bende aynı şeyi yaşadım, gününü hatta inanaın akşama doğru olurdum onu bile şaşmazdı ama bebek düşünmeye başlayınca düzenim alt üst oldu. ya erken oldum 3-4 gün yada geç. 1 senenin sonunda hamile kaldım. dr um normal psikolojik olabilir demişti. :44:

Bende aynı şeyi yaşadım, gününü hatta inanaın akşama doğru olurdum onu bile şaşmazdı ama bebek düşünmeye başlayınca düzenim alt üst oldu. ya erken oldum 3-4 gün yada geç. 1 senenin sonunda hamile kaldım. dr um normal psikolojik olabilir demişti. :44:

evet canım bende aynı durumdayım adetimin şaştığını bilmem ama 2. buçuk ay oldu korunmayı bırakalı adetim şaştı iki aydır 5.6 gün öne gelidi iki gün çok yoğun gelip bitiyor ilk defa bu ay adetim 4 gün sürdü ben de yarın doktora gitmeyi düşünü yorum inanki piskolojik bir sorun edecek durumumda yok bakalım yarın ne diyecek doktorum paylaşımın için teşekkür ederim canım :71:

Son düzenleme:
Back