Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 gun dedıgın baslangıctan dıger adet baslangıcına mı_?Selam arkadaşlar adet döndüm normalde 2 1 günde bir olurken 2 aydır 30 günde bir oluyor sebebi nedir acaba iyi mi kötü mu
Evet canım başlangıcından beri21 gun dedıgın baslangıctan dıger adet baslangıcına mı_?
21 gün mü bana da 21 gün kısa gibi geldibenimde 30-33 günde bir oluyordu yanj her zaman öyleydi bu normal bir durum 45 gün olmadığı sürec
Evet canım başlangıçtan beri21 gun dedıgın baslangıctan dıger adet baslangıcına mı_?
30 normal zaten olması gereken 28 günde bir 21 erken geldi ben doktora sormuştum bunu 30 normal bende pko var 32-35 günde ok dedi
21 gun bazısı ıcn normal dr ların 21 35 gun aralıgı normal dedıgını bılıyorum hatta benım dr um 40 derdı :) aralarda 1 hafta bıle gecıkmesı dogal hava degısımı hastalıklar ılaclar. stres . uzun mesafe yol. cocuk dusunurken oldu olmadı stresı.. olmasın derken hamılemıyım acaba stresı yanı robot degılız kı herseyden etkılenıyoruz illa.Selam arkadaşlar adet döndüm normalde 2 1 günde bir olurken 2 aydır 30 günde bir oluyor sebebi nedir acaba iyi mi kötü mu
Hee gecen ay 4 gün gecikti çok mutlu idim dddim kesin hamileyim ama.yok olmadi vallah üzüldüm o ara bayaaa21 gun bazısı ıcn normal dr ların 21 35 gun aralıgı normal dedıgını bılıyorum hatta benım dr um 40 derdı :) aralarda 1 hafta bıle gecıkmesı dogal hava degısımı hastalıklar ılaclar. stres . uzun mesafe yol. cocuk dusunurken oldu olmadı stresı.. olmasın derken hamılemıyım acaba stresı yanı robot degılız kı herseyden etkılenıyoruz illa.
Olabilir bilmiyorum ama normal yani 30Hayın otu falan içtim soğan kürü acaba düzene mi soktu
Çok teşekkür ederim canım çokKendi adetine göre gecikti demek istiyorsun heralde anladım ama 30 geç değil normal
Bişey diyemem canım etkisi olabilirAcaba hayit otu içtim soğan kürü içtim düzene mj girdi