Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günde bir adet oluyorsunuz ?Kizlar ben adet takvimi indirdim telefona benden adet dongusu istiyo bende kac oldunu bilmiyorum onu nasil hesapliyabilirim
Kaç günde bir adat oluyosun adet döngüsü buKizlar ben adet takvimi indirdim telefona benden adet dongusu istiyo bende kac oldunu bilmiyorum onu nasil hesapliyabilirim
En son bu ay 26 eylul oldumKaç günde bir adet oluyorsunuz ?
28 mi 30 mu ?
çğrenmek içinde 3 ay içinde adetleriniz kaç günde bir gelmiş sayın bulursunuz
Iste bilmiyorum nasil hesaplayabilirimKaç günde bir adat oluyosun adet döngüsü bu
Ondan önce ? Ağustos ayında ne zaaman oldunuzEn son bu ay 26 eylul oldum
Hic hatirlamiyorumOndan önce ? Ağustos ayında ne zaaman oldunuz
Iste bilmiyorum nasil hesaplayabilirim
Bi önçeki ne zamandı hatırlıyomusunuzEn son bu ay 26 eylul oldum
Ozaman ekim ayında gelenle hesaplarsın.Hic hatirlamiyorum
Hatirlamiyorum malesefBi önçeki ne zamandı hatırlıyomusunuz
Bilmeniz lazım bişey diyemem o zamanHatirlamiyorum malesef
Bu ay adet bitimindenmi hesapliycamOzaman ekim ayında gelenle hesaplarsın.
26 eylülden kaç gün sonra reglin gelirse o kadar gündür döngün
Bi sonraki kaç gün sonra olacak ona göre hesaplayınBilmeniz lazım bişey diyemem o zaman
Bu ayin adet bitimindenmi hesapliycamBi sonraki kaç gün sonra olacak ona göre hesaplayın
Bu ayin adet bitimindenmi hesapliycam
Tamam orayi anladim bitti gunden basladi gune kadarmi hesapliycam yoksa eylulun ilk basladiyla ekimin ilk basladi gune kadrmi orayi bilmiyorumEylülü hatırlıyosun zaten ekimde ne zaman olursan arada kaç gün var ona göre hesapla bu adet döngüsü oluyo
Adetin ilk günü başlayıp diğer adeta kadar olan zamanı hesaplıcaksınızTamam orayi anladim bitti gunden basladi gune kadarmi hesapliycam yoksa eylulun ilk basladiyla ekimin ilk basladi gune kadrmi orayi bilmiyorum
Tamam saolunAdetin ilk günü başlayıp diğer adeta kadar olan zamanı hesaplıcaksınız
26 si 1.gununuz oluyor. Diger adetin ilk gününe kadar sayarsiniz kac günde adet oldugunuz çıkarBu ayin adet bitimindenmi hesapliycam
Ben 28 diye girdim simdi diger adetin baslangicinida sayarsam 29 cikiyo ozaman ekim ayinin adetinin basladi gunu saymiycam tek oylemi26 si 1.gununuz oluyor. Diger adetin ilk gününe kadar sayarsiniz.Kac günde adet oldugunuz çıkar