• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngümün değişmesi normalmi

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba hanımlar benim adet döngüm tam 30 yaşımda değişti önceden 3 gün geriye atardı her ay mesela 6 sında geldiyse diğer ay 3 de gelirdi ama artık 5 gün atıyo bunu yaşayan varmı

Dönem dönem değişebiliyormuş öyle demişti doktorun. Ama gidip muayene olmanızda fayda var yinede.
Her ay oncekinden once olması aslinda daha iyi erken yumurtluyorsun demek ki
Bende de oyle bu ay 25i oldiysa sonrakı ay 20si oluyo hatta 18i oldugu bile var

Her ay oncekinden once olması aslinda daha iyi erken yumurtluyorsun demek ki
Bende de oyle bu ay 25i oldiysa sonrakı ay 20si oluyo hatta 18i oldugu bile var
Evet benimde öyle oldu artık 25 okduysam diğer ay 20 sinde geliyo geçen seneye kadar 3 gün atardı hep 25 se 22 de gelirdi ama şükür bi düzensizlik yok en azından yinede en kısa zamanda giderim de doktora burdada bi paylaşmak istedim yaşayan varmı diye. Teşekkür ederim

Evet benimde öyle oldu artık 25 okduysam diğer ay 20 sinde geliyo geçen seneye kadar 3 gün atardı hep 25 se 22 de gelirdi ama şükür bi düzensizlik yok en azından yinede en kısa zamanda giderim de doktora burdada bi paylaşmak istedim yaşayan varmı diye. Teşekkür ederim
Ben cok doktora gittim hepsi de bunun iyi biwey oldugunu soyledi erken yumurtluyorsun dediler

Back