Adet döngüm günü 30 ya da 31 gün

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
877
495
Adet döngüm 30 ya da 31 gün.internette normal diyor peki sizce normal mi ?

Benimde öyle canım. Elbetteki normal. Bazı kadinlar genetik olarak 15 günde bir oluyor. Doktora gidip herşey normal diyeni de duydum. Yani ben annem ablalarim.hep 30 veya 29 günde bir olur neden kafanıza taktınız bu sayı muhabbetini?

Benimde 35 gün döngüm çok uzun filan demişlerdi korkup doktora gittim düzensizliğm var diye doktorum her ay nasıl oluyorsan adet döngün odur demişti normal yani

Bata 3 gün var yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda ağrı var ovulasyon testi böyle çıktı hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20230405-WA0007.jpeg
    IMG-20230405-WA0007.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 93
Benimde öyle canım. Elbetteki normal. Bazı kadinlar genetik olarak 15 günde bir oluyor. Doktora gidip herşey normal diyeni de duydum. Yani ben annem ablalarim.hep 30 veya 29 günde bir olur neden kafanıza taktınız bu sayı muhabbetini?
Gebelik planlıyoruz canım benim kafama keşke sadece bu takılsa :) Birçok şey var da neyse 😂 nette hep 28-29 yazıyordu baktım 35 e kadar normalmiş ama içim rahat etmedi yumurtalıklarıma bakılmadı randevu bulmak da çok zor bakalım bu ay başka yerde bulabildim

Benimde 35 gün döngüm çok uzun filan demişlerdi korkup doktora gittim düzensizliğm var diye doktorum her ay nasıl oluyorsan adet döngün odur demişti normal yani
O zaman problem yok bende düzenli olarak 29-31 arasında gidiyorum bir iki gün sorun olmaz sanırım

Tabikide herkes 28 günde olucak diye bı kaide yok düzenli isen senin döngün odur
Yani arada illa oluyor stres vs gibi şeyler aksatma tetikliyor benim endişem yumurtalıklarımı tetikleyen bir problem olmasıydı teşekkür ediyorum yorumun İçin 🫶🏻

Yani arada illa oluyor stres vs gibi şeyler aksatma tetikliyor benim endişem yumurtalıklarımı tetikleyen bir problem olmasıydı teşekkür ediyorum yorumun İçin 🫶🏻
Aynen öyle canım döngüm 35 gün ama bazı aylar dediğin gibi stres etkiliyor 30 gundede 40 gundede adet olduğum oluyor deprem zamanı adetim 15 gün surdu mesela ona bile doktorum üzüntüden strestendir demişti

Aynen öyle canım döngüm 35 gün ama bazı aylar dediğin gibi stres etkiliyor 30 gundede 40 gundede adet olduğum oluyor deprem zamanı adetim 15 gün surdu mesela ona bile doktorum üzüntüden strestendir demişti
Tüm duygularımız adet periyodunu etkiliyor işte genetk erken menopoz da olunca endişe ettim benimde stres hemen dengemi bozuyor malesef

Benimde öyle 31-32 günde bir .yumurtlama da tam 14 .gün olmuyor öyle olunca ben testlerle takip ettiğimde 16-17. Gün arasında olduğunu keşfettim.

X