Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 19 gün bazen 15 ve bu süre bana az geliyor sürekli regl oluyormuşum gibi hissediyorum öyle 5 günde sürmez, en az 7 en fazla 9-10 günAdet döngüm 30 ya da 31 gün.internette normal diyor peki sizce normal mi ?
Gebelik planlıyoruz canım benim kafama keşke sadece bu takılsa :) Birçok şey var da neyse nette hep 28-29 yazıyordu baktım 35 e kadar normalmiş ama içim rahat etmedi yumurtalıklarıma bakılmadı randevu bulmak da çok zor bakalım bu ay başka yerde bulabildimBenimde öyle canım. Elbetteki normal. Bazı kadinlar genetik olarak 15 günde bir oluyor. Doktora gidip herşey normal diyeni de duydum. Yani ben annem ablalarim.hep 30 veya 29 günde bir olur neden kafanıza taktınız bu sayı muhabbetini?
Canım sen peki hiç doktora gitmedin mi çok sık oluyorsunBenim de 19 gün bazen 15 ve bu süre bana az geliyor sürekli regl oluyormuşum gibi hissediyorum öyle 5 günde sürmez, en az 7 en fazla 9-10 gün
O zaman problem yok bende düzenli olarak 29-31 arasında gidiyorum bir iki gün sorun olmaz sanırımBenimde 35 gün döngüm çok uzun filan demişlerdi korkup doktora gittim düzensizliğm var diye doktorum her ay nasıl oluyorsan adet döngün odur demişti normal yani
Yani arada illa oluyor stres vs gibi şeyler aksatma tetikliyor benim endişem yumurtalıklarımı tetikleyen bir problem olmasıydı teşekkür ediyorum yorumun İçinTabikide herkes 28 günde olucak diye bı kaide yok düzenli isen senin döngün odur
Aynen öyle canım döngüm 35 gün ama bazı aylar dediğin gibi stres etkiliyor 30 gundede 40 gundede adet olduğum oluyor deprem zamanı adetim 15 gün surdu mesela ona bile doktorum üzüntüden strestendir demiştiYani arada illa oluyor stres vs gibi şeyler aksatma tetikliyor benim endişem yumurtalıklarımı tetikleyen bir problem olmasıydı teşekkür ediyorum yorumun İçin
Tüm duygularımız adet periyodunu etkiliyor işte genetk erken menopoz da olunca endişe ettim benimde stres hemen dengemi bozuyor malesefAynen öyle canım döngüm 35 gün ama bazı aylar dediğin gibi stres etkiliyor 30 gundede 40 gundede adet olduğum oluyor deprem zamanı adetim 15 gün surdu mesela ona bile doktorum üzüntüden strestendir demişti
Gittim canım normal dediCanım sen peki hiç doktora gitmedin mi çok sık oluyorsun
Hamile misiniz test yaptınıxmBata 3 gün var yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda ağrı var ovulasyon testi böyle çıktı hamilelik olabilir mi
Hayır değilim adet oldumHamile misiniz test yaptınıxm