Adet döngüm git gide kısalıyor yaşayan var mı

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
874
240
23
Kızlar ben gebelik için 1 yıldır uğraşıyorum ve hiç gebe kalamadım. Takip ediyorum adet döngümü. 6 ay çok düzensiz adet gördüm korunmayı bıraktıktan sonra. Bazen 32 günde bazen 35 günde bir adet oluyordum. Sonra adet döngüm 30 güne düştü sonraki ay 28 güne düştü. Bu ay 26 güne düştü. Yaşayan ve doktora giden bilgisi olan var mj

Malesef aynı durumu yaşıyorum daha yeni 30 yaşıma girdim ve şuan 15 günde 1 adet oluyorum. Evrt stres vs çok etkiliyor ancak doktora gittim ve hormon test verdiğimde iyi sonuçlar alamadım mutlaka hormon testi verin şuan sizin yine uzun ona göre acil önlemler alabilirsiniz

Ben yeni evliyim aslında pek tecrübem yok 3 ay sonra bir hamile kaldım düştü 7 ay geçti hala gebe kalamamıştım artık eşimle infertilite ye gitmeye karar vermiştik 1 sene olmadan bakmıyorlarmış onlar sonra kontrole gittimde gebe kaldığı öğrendim benimde adetim çok düzensizdi 22 26 27 28 günlerde bir adet oluyordum rahim duvarın kalın demişti tekrar gel hormonlarını bakalım demişti o yüzden kontrole git adet olurken test yaptır düzensiz bir adet se yumurtlama testi kullan 15 20 tane al zaten 1 hafta önemli çizginin çıktığı her gün ilişkide bulun 1 ay böyle bi git olmazsa doktoruna yumurtlama hangi günse o günü sor mutlaka

Tamam nereye gitmem gerekiyor hangi bölüm hangi gün adetin 3. Günümü yani beni bir aydınlatırmısın

Tamam nereye gitmem gerekiyor hangi bölüm hangi gün adetin 3. Günümü yani beni bir aydınlatırmısın
Ben şöyle yapmistim önce kadın doğum doktoruna gittim regli değilken. Sadece muayene yaptırdım orada alttan muayene ederek yumurtalarin durumuna bakıyor sonrasında ben hamilelik icin bir sorunum olup olmadığını öğrenmek istediğimi söyleyince çok fazla test verdi. vitamin, hormon vs hepsini. Bende bu testleri doktora sorarak reglimin 3. Günü yaptirdım. En doğru sonuç ilk üç günde veriliyormuş

Tamam teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…