- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Adetimin 3. Günü mü gitmem gerekiyorHava durumu, stres, yeme içme bile döngüyü etkiliyor. Hormon değerleriniz için bi doktora gidin.
Evet , zaten bir yıldır gebe kalamadıysanız , mutlaka doktora başvurmanız gerekiyor.Adetimin 3. Günü mü gitmem gerekiyor
Tamam teşekkürlerEvet , zaten bir yıldır gebe kalamadıysanız , mutlaka doktora başvurmanız gerekiyor.
Tamam nereye gitmem gerekiyor hangi bölüm hangi gün adetin 3. Günümü yani beni bir aydınlatırmısınMalesef aynı durumu yaşıyorum daha yeni 30 yaşıma girdim ve şuan 15 günde 1 adet oluyorum. Evrt stres vs çok etkiliyor ancak doktora gittim ve hormon test verdiğimde iyi sonuçlar alamadım mutlaka hormon testi verin şuan sizin yine uzun ona göre acil önlemler alabilirsiniz
Ben şöyle yapmistim önce kadın doğum doktoruna gittim regli değilken. Sadece muayene yaptırdım orada alttan muayene ederek yumurtalarin durumuna bakıyor sonrasında ben hamilelik icin bir sorunum olup olmadığını öğrenmek istediğimi söyleyince çok fazla test verdi. vitamin, hormon vs hepsini. Bende bu testleri doktora sorarak reglimin 3. Günü yaptirdım. En doğru sonuç ilk üç günde veriliyormuşTamam nereye gitmem gerekiyor hangi bölüm hangi gün adetin 3. Günümü yani beni bir aydınlatırmısın
Tamam teşekkür ederim sağolunBen şöyle yapmistim önce kadın doğum doktoruna gittim regli değilken. Sadece muayene yaptırdım orada alttan muayene ederek yumurtalarin durumuna bakıyor sonrasında ben hamilelik icin bir sorunum olup olmadığını öğrenmek istediğimi söyleyince çok fazla test verdi. vitamin, hormon vs hepsini. Bende bu testleri doktora sorarak reglimin 3. Günü yaptirdım. En doğru sonuç ilk üç günde veriliyormuş