• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Dönemine Yakın Ne Gibi Sıkıntılar Yaşıyorsunuz?

iremre80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
96
0
86
Adana
mrb arkadaşlar ben adet dönemine yakın çok gergin olurum ikincisi karnım şişer ama bazı zamanlardada boğazımı böyle biri sıkıyor gibi olur sizdede böyle sıkıntılar yani nefes alamama yada biri boğazınızı sıkıyor içerde bişeyler geziniyor yani boğazda v.s oluyormu çok merak ediyorum kafama çok takıyorum diyemi geçmek bilmiyor acaba .fikirlerinizi yazarsanız çok rahatlayacam şimdiden tşk iyiki varsınız:enbuyukkk:

benim de karnımşeşer kilo alırım (yani şişkinlik) asabi olurum herşeye cırlarım belide kasıklarımda ağrılar başlar bide bacaklarımda ve de çok ağrılı adet dönemi geçiririm

bende midemde gaz olur kasıklarım özelliklede belim agrıdan kopar ,herşeye aglarım,tatlı krizine girerim herkese sataşırım,kendimi aynada hiç beğenmem...sokağa çıkıp gezmek istemem hayattan soğurum o derece yani şuandaki gibi olamadım hala kafayı yicem yaaaaaaaaaaaaaaa

bende de karnımda ve göğüslerimde şişlik asabilik,gerginlik,kötümserlik,sürekli ağlamaklı olurum ,evden çıkmak istemem senağlama

benzer septomları bende bir zamanlar yaşıyordum...
ama artık hiç kalmadı...doktorlar sorunumu kökten çözdüler...regl olmuyorum artık...:D

Ben de önceleri çok gergin olurdum ama bir kaç yıldır kendimi kontrol altına aldım.Sevdiğimi kırmak istemediğimden:)
Adet öncesi karnımda şişlik olur ,tatlıya düşkünlük,çok yeme isteği, depresyonun kıyılarında gezerim.:)
Çirkinleştiğimi hissederim:)Aşırı sancı olur.Üşüme olur.Uyku bastırır. Bazen göğüslerde ağrı olur.

hemen hemen hepsi bende de olur eşimle kavga etmek için yer ararım o derece yani ama doktorum bitkisel bir ilaç verdi 6 ay kullanmam gerekiyormuş bu adet öncesi durumlar için 1 ay oldu kullanmaya başlayalı etkisini görmeye başladım daha hafif geçiyor o dönemler artık

hemen hemen hepsi bende de olur eşimle kavga etmek için yer ararım o derece yani ama doktorum bitkisel bir ilaç verdi 6 ay kullanmam gerekiyormuş bu adet öncesi durumlar için 1 ay oldu kullanmaya başlayalı etkisini görmeye başladım daha hafif geçiyor o dönemler artık

mrb canım hepsi oluyor derken boğazında Ağrı felan oluyormu yani boğazını biri sıkıyomuş gibi benim her ay deilde bazı zamanlarda oluyor bu beni korkutuyor da onun için sorim dedim acaba hormonlarla ilgili bişeymidir. ilacının ismini verebilirmisin şimdiden saol

benim de karnım ağrır, şişkinlik olur , göğüslerim ince ince sızılar. adetimin ilk günü veya ikinci günü kasık ağrım felaket olur ama o günün sonunda geçer. bende tatşı ve çikolatayı çok abartıyorum ve depresyon olayı tabikii. hatta eşim şöle der: anlaşıldı bu ayki periyodik tartışmalarımız başladı yine. ..

Regl öncesi sendromla ilgili nette bulduğum bir kaç şey paylaşmak istedim
Birçok kadın için PMS’e dair bulgu ve belirtiler rahatsız edici olup adet döneminizde istenmeyen bir bölümdür. PMS in en sık görülen fiziki ve duygusal bulgu ve belirtiler arasında şunlar bulunmaktadır:

• Sıvı toplanması nedeniyle kilo artışı

• Karında gergin şişkinlik

• Memelerde hassasiyet

• Gerilim veya endişe

• Kederli ruh hali

• Ağlama nöbetleri

• Ruh halinde değişkenlik ve sinirlilik ya da öfke

• İştahta değişiklik ve yeme isteği

• Eklem veya adale ağrısı

• Baş ağrısı

• Yorgunluk

:1: konu çok hoşuma gitti öncelikle canım :1:

bende de kasıklarda ağrı, şişkinlik (nefret ediyorum bundan), mide bulantısı, her şeye sinirlenme, alınganlık, duygusallık, hele sırt ağrısı :( bir de bazen çok atıştırasım geliyor :1:

Son düzenleme:
Bende genelde çok gergin oluyorum. Karnım şişiyor ve belim acayip ağrıyor. hatta belimlede kalmayıp normalde heryerim ağrıyor :25:

1 hafta önce göğüslerim şişiyor ve acayip ağrıyor, sonra bel ağrısı başlıyor, midem bulanıyor, ishal oluyorum genelde, iğrenç bişey :5:

Tatli krizi..10 gun onceden goguslerin sismesi ve agrisi..sadece majezigin gecirebildigi bir kasik agrisi...mide bulantisi...3 gun oncesinde kendini gosteren sinirlilik ve duygusallik hali...

Tatli krizi..10 gun onceden goguslerin sismesi ve agrisi..sadece majezigin gecirebildigi bir kasik agrisi...mide bulantisi...3 gun oncesinde kendini gosteren sinirlilik ve duygusallik hali...

ayy tatlı krizini unutmuşum. aynısı. canım çok çikolata istiyor ve majezik bizim biricik dostumuz katılıyorum başkası kesmiyor :1:

ben aynı gögüslerim şişiyo ve mükemmel bir bel agrısı akabinde tabikide ani sinirlenmeler.:(

bendede şiddetli ğögüs ağrısı yaklaşık 10 gün önceden başlayan adet gününe yakın da mide bulantısı iştahsızlık ve üşüme oluyor.

Back