• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet doneminde yardim lutfen

Ruyaaaam

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
11
1
6
34
Diğer
Merhaba arkadaslar ben bakireyim bu ay 5 gun adetim gecikti ama dun oldum adet olduktan sonra cildim kasinmaya basladi kasinca yer yer kzariyor ve kabariyor bugun daha fazla olmaya basladi acaba sebeb nedir kist falan alakasi varmi olurmu boyle seyler bunu yasayan varmi yerdim ederseniz cok sevinirim

birşeyden alerji olmuşsundur , ılık duş al, alerji testi yaptır canım. Kist filan değildir zannetmem. Ama muayene git aklında bişi kalmasın

Merhaba arkadaslar ben bakireyim bu ay 5 gun adetim gecikti ama dun oldum adet olduktan sonra cildim kasinmaya basladi kasinca yer yer kzariyor ve kabariyor bugun daha fazla olmaya basladi acaba sebeb nedir kist falan alakasi varmi olurmu boyle seyler bunu yasayan varmi yerdim ederseniz cok sevinirim
Kistle alerjinin birbiriyle alakalı olduğunu düşünmüyorum başka bişeyden alerji olmuş olabilirsin yediğin farklı bişey, koku, toz herşey alerji yapmış olabilir alerji testi yaptır istiyorsanda jinekoloğa muayene ol

Back